Sport

Ultima șansă pentru Salah și Benatia la Cupa Mondială. Merită un loc în echipa ta FootballCoin?

25.06.2018 | 12:55
Ultima sansa pentru Salah si Benatia la Cupa Mondiala Merita un loc in echipa ta FootballCoin
ADVERTISEMENT

Jurnal FootballCoin: Ziua 12

Ziua 12 aduce patru meciuri în cadrul Cupei Mondiale. Ele vor conta, cel mai probabil, exclusiv pentru palmaresul echipelor. Vor folosi aceste echipele naționale, gata să fie eliminate, această ultimă șansă pentru a impresiona publicul? Mulți dintre jucătorii acestor echipe sunt gratuiți. Vor risca managerii virtuali să îi folosească în formula lor de joc?

Cinci jucători gratuiți pentru echipa ta FootballCoin

Cheryshev, Denis  (Rusia) – mijlocaș

Muslera, Fernando (Uruguay) – portar

Moutinho, Joao (Portugalia) – mijlocaș

Dzyuba, Artem (Rusia) – atacant

Cavani, Edinson (Uruguay) – atacant

Ultimul meci al tuturor celor opt grupe se dispută la aceași oră. Scopul inițial pentru această decizie era evitarea unui posibil aranjament sau oferirea unui avantaj uneia dintre echipe. De data aceasta, aproape toate echipele calificate din grupele A și B sunt cunoscute. Există o singură excepție. Iran este nevoită să învingă Portugalia pentru a se califica.

ADVERTISEMENT

Meciuri jucate, în principal, cu scopul măririi golaverajului pot reprezenta o oportunitate pentru managerii FootballCoin. Rusia întâlnește Uruguay într-un meci care va determina câștigătoarea grupei A. Cei mai mulți jucători ai celor două echipe sunt gratuiți în joc. Cei mai mulți dintre titulari au obținut punctaj ridicat în partidele precedente.

Pentru Egipt meciul împotriva Arabiei Saudite este un premiu de consolare. Mohamed Salah, încă resimțindu-se de pe urma unei accidentării în finala Champions League, nu a putut să ajute foarte mult echipa africană în primele întâlniri. În fața saudiților, egiptenii sunt așteptați să câștige și să ofere o foarte bună evoluție.

ADVERTISEMENT

Când Iran a câștigat împotriva Marocului, grație unui autogol marcat în minutele de prelungire, naționala iraniană a intrat în cursa pentru calificarea în optimi. Însă, vor trebui să învingă Portugalia în ultimul meci pentru a se califica. Cristiano Ronaldo și colegii săi pari determinați să adauge goluri pentru golaveraj și să întreacă Spania în cursa pentru primul loc în grupă.

Naționala Spaniei are același obiectiv, însă un meci ceva mai greu împotriva Marocului. Talentata echipă marocană, jucând fără miză, va încerca să își demonstreze valoarea împotriva La Roja. Singurele lucruri aflate în joc pentru marocani sunt reputația echipei și posibile transferuri către echipe titrate ale Europei.

ADVERTISEMENT

Mai jos propunem o echipă pentru competiția FootballCoin Free DUP – 25.06 alcătuită exclusiv din cadrul echipelor ce urmează să părăsească turneul. (Am luat măsuri preventive și nu am inclus naționala Iranului). Am ales exclusiv cartonașe gratuite, disponibile pentru toți managerii din joc. Pentru cei mai puțin aventuroși, există destule variante din cadrul echipelor Uruguayului, Portugaliei și Rusiei.

Toate partidele din cadrul Cupei Mondiale se regăsesc în cadrul competițiilor FootballCoin. Este simplu să joci. Și este gratuit.

ADVERTISEMENT

Înregistrează-te și alcătuiește lotul echipei pentru ziua respectivă. Dacă jucătorii tăi punctează bine, te vom recompensa cu criptovaluta XFC coin.

Urmărește-ne pe Facebook și Twitter pentru știri și comentarii din cadrul Cupei Mondiale și pentru cele mai noi rezultate din cadrul competițiilor FootballCoin.

ADVERTISEMENT