Pariuri sportive

Video/ SPAINFUL! Campioana mondială, deja ELIMINATĂ!

FINAL DE MECI: 0-2! Spania pleacă acasă! Ibericii au primit în doar două meciuri la actuala ediţie a CM tot atîtea goluri ca în ultimele 12 partide de la ediţiile precedente!...
18.06.2014 | 23:00
Video SPAINFUL Campioana mondiala deja ELIMINATA

FINAL DE MECI: 0-2! Spania pleacă acasă! Ibericii au primit în doar două meciuri la actuala ediţie a CM tot atîtea goluri ca în ultimele 12 partide de la ediţiile precedente!

Min 90: Se arată prelungirile: nu mai puţin de 6 minute!

Min 88: Bravo e de netrecut! Cazorla trage din lovitură liberă, portarul chilian respinge din nou

Min 84: Iniesta trage la vinclu, Bravo scoate senzaţional! Schimbare Chile: Intră Valdivia, iese Vargas

Min 80: Cazorla trage bine din afara careului, Bravo respinge în corner.

Min 76: Ultima schimbare la Spania: Santi Cazorla intră în locul lui Pedro! Ultimul cartuş al lui Del Bosque!

Min 70: 40.000 de chilieni cîntă la unison “Eliminado!”

Min 68: Isla reia peste poartă din poziţie excelentă!

Loading the player…

Min 64: Forţe proaspete pentru Spania: intră Torres în locul neinspiratului Diego Costa. Chilienii fac şi ei o primă schimbare: autorul golului 2, Aranguiz, iese. Intră Guitierrez.

Min 61: Mijlocaşul stînga al sud americanilor, Mena, vede galben după o intrare dură la Pedro

Min 53: Uluitoare ratările Spaniei! Busquets cu poarta goală loveşte mingea cu tibia, în afara cadrului porţii, iar Del Bosque se ia cu mîinile de cap!

Loading the player…

buuu

Min 49: Diego Costa ratează incredibil din 10 metri, după o pasă de geniu a lui Iniesta!

Min 46: A început repriza a doua, 74.101 spectatori pe Maracana! Del Bosque face prima modificare, Koke ia locul lui Xabi Alonso!

PAUZĂ: 0-2!

Min 43: GOL CHILE: 0-2! Aranguin reia în poartă mingea respinsă de Casillas, după un şut bombă al lui Alexis din lovitură liberă! Ibericii sînt eliminaţi de la Cupa Mondială la acest scor!

Loading the player…

22

Min 40: Pe iberici îi lasă nervii! Xabi Alonso are o intrare criminală la Isla şi vede cartonaşul galben

Min 35: Chilienii se apără exact, Spania nu are clarviziune în acţiunile ofensive

Min 27: Gol turcesc Diego Costa! Şutul brazilianului din naţionala Spaniei se duce în plasa exterioară

Min 26: Vidal vede cartonaşul galben pentru nerespectarea distanţei la o lovitură liberă

Min 23: Costa îi pasează în careu lui Xabi Alenso, care trage peste poartă!

Min 21: GOL CHILE: 0-1! Vargas deschide scorul după un contraatac nimicitor al sud americanilor! 

Loading the player…

gol1 golchigol1casssvargas

Min 15: Xabi Alonso are o ocazie imensă de a deschide scorul! După o deviere , mingea ajunge la Xabi, care trage, singur din 6 metri, direct în portarul Bravo!

Min 9: Prima ocazie a Spaniei, dar Beravo respinge după un şut de la distanţă

Min 2: Dublă ocazie pentru Chile, mingea trece puîin pe lîngă poartă!

Min 1: A început meciul!

UPDATE Ora 21:55/ Atmosfera incredibilă pe Maracana! 40.000 de chilieni se află pe stadionul din Rio de Janeiro, care au făcut o atmosfera senzaţională la intonarea imnului!

Loading the player…

chilll

UPDATE Ora 21:20 / Haos total pe Maracana! Circa 50 de fani chilieni, fără bilet la meci, au forţat una din porţile stadionului, spărgînd un geam prin care au invadat centrul de presă de la stadionul din Rio de Janeiro pentru a intra în stadion! Forţele de ordine i-au scos cu greu pe suporteri din încăpere!

Loading the player…

chileee

chile2 chil1 

UPDATE Ora 21:15 / Vidal a salutat fanii la ieşirea pe gazon

vidal_630x471

UPDATE Ora 21:12 / Presa din Chile exultă deja: Van Persie este suspendat pentru ultimul joc din grupa B: Olanda – Chile

UPDATE Ora 20:45 / Casillas rămîne titular în poarta Spaniei, în ciuda prestaţiei groaznice din partida cu Olanda! Mai mult, Pedro ia locul lui Xavi! Echipele de start:

spania

hileee

UPDATE Ora 20:40 / Fanii chilieni au blocat metroul din Rio de Janeiro! Mii de chilieni se îndreaptă spre Maracana!

chili

Spania a suferit o umilinţă teribilă în primul meci de la campionatul mondial, 1-5 cu Olanda. “Batavii” şi-au luat revanşa după finala pierdută în urmă cu 4 ani la Johannesburg în faţa ibericilor care au ridicat în premieră trofeul mondial.

Lucrurile s-au schimbat de atunci şi echipa Spaniei în frunte cu selecţionerul Vicente Del Bosque şi căpitanul Iker Casillas au trebuit să suporte criticile presei. Nimic nu e pierdut pentru iberici, care au şansa să îşi spele păcatele în ultimele două meciuri din grupă, cu Chile şi Australia.

spain

Coşmar batav

Spania pleca în postura de favorită şi în acest turneu final, mai ales că ultimele 3 turnee majore au fost cîştigate de iberici. Meciul cu Olanda a început foarte bine pentru Spania, care a reuşit să deschidă scorul din penalty prin Xabi Alonso şi să se instaleze la cîrma partidei.

Unul dintre momentele cheie ale primei reprize a fost execuţia lui van Persie, care a reuşit să egaleze dintr-un plonjon ireal, mingea fiind trimisă cu capul peste portarul Casillas care a rămas inert la limita careului mic. 

spain-vs-netherlands-van-persie-goals

 

A doua repriza a fost un dezastru pentru spanioli care au fost călcaţi în picioare de Robben, van Persie şi Sneijder care au făcut ce au vrut cu apărarea iberică, atît de lăudată înainte de startul turneului. Scorul final arăta un ireal 5-1 pentru Olanda care s-a văzut răzbunată într-o anumită măsură după finala pierdută în 2010.

Netherlands players celebrate Veltman's goal against Spain during their 2014 World Cup Group B soccer match at the Fonte Nova arena in Salvador

Vechi cunoştinţe

Sau poate nu atît de vechi. În urmă cu 4 ani, Chile şi Spania erau în aceeaşi grupă la campionatul mondial. Ibericii aveau nevoie de victorie şi atunci pentru a se califica, după ce au început prost turneul în urma unei înfrîngeri cu Elveţia, scor 0-1. Cele 3 echipe, Spania, Elveţia şi Chile luptau pentru cele două locuri care duceau în optimi.

Spania a reuşit atunci să rezolve relativ repede meciul cu Chile, cu două goluri marcate rapid. La acel scor, Chile era eliminată, dar în condiţiile în care Elveţia se chinuia cu Honduras şi nu reuşea să înscrie, naţionala sud-americană avea nevoie de un gol să îi întreacă pe elveţieni în clasament la golaveraj.

spaiaaaa

Gol care a venit şi scorul de 2-1 a calificat atît Spania, cît şi Chile, la braţ, în optimi. Elveţia a plecat acasă, chiar dacă a trecut de Spania. 

Calcule simple

De această dată, cele două echipe nu mai au posibilitatea unei alianţe tacite din care ambele să aibă de cîştigat. Pentru spanioli, calculele sînt simple, au nevoie de victorie dacă vor să se califice mai departe. Un egal nu îi ajută deloc pentru că golaverajul îi dezavantajează clar.

Chile e mulţumită cu un rezultat de egalitate care ar fi de ajuns într-o proporţie covîrşitoare pentru calificare şi singura misiune în ultima etapă în faţa Olandei, ar fi să nu ia multe.

Adversari incomozi

Chile este un adversar care poate pune probleme, mai ales că în acest meci îi ajută două rezultate din trei. Spania va întîlni o echipă cu jucători foarte tehnici, ai cărei lideri sînt superstarurile Arthuro Vidal şi Alexis Sanchez.

Punctul vulnerabil al chilienilor poate fi apărarea. În victoria din primul meci, 3-1 cu Australia au arătat mai multe carenţe în ofensivă, fiind deseori depăşiţi în jocul aerian şi în acţiunile rapide.

cahilll

Echipe probabile: 

Spania (4-2-3-1): Casillas – Alba, Pique, Ramos, Azpilicueta – Busquets, Xabi Alonso – Xavi, Iniesta, Silva – Costa. Antrenor: Vicente Del Bosque

Chile: (4-3-1-2): Bravo – Isla, Medel, Jara, Mena – Vidal, Diaz, Aranguiz – Sanchez – Valdivia, Vargas. Antrenor: Jorge Sampaoli

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!

 

 

 

 

Tags: