Sport

Ilie Poenaru, noul antrenor al lui Gaz Metan. Când debutează pe banca medieșenilor. Update exclusiv

O nouă schimbare de antrenor pe prima scenă din fotbalul românesc. Mihai Teja a plecat de la Gaz Metan Mediaș, iar FANATIK a aflat că Ilie Poenaru va fi noul antrenor al ardelenilor.
15.09.2021 | 23:55
Ilie Poenaru noul antrenor al lui Gaz Metan Cand debuteaza pe banca mediesenilor Update exclusiv
Ilie Poenaru, noul antrenor al lui Gaz Metan. Când debutează pe banca medieșenilor. Update exclusiv
ADVERTISEMENT
15-09-2021
20:55

Ilie Poenaru e noul antrenor al lui Gaz Metan

FANATIK a aflat că Ilie Poenaru va semna joi, 16 septembrie, un contract cu Gaz Metan Mediaș. Fostul antrenor al celor de la Academica Clinceni s-a înțeles cu ardelenii și va veni la Mediaș alături de Marin Dună, care are și licența Pro.

Este foarte probabil ca Ilie Poenaru să nu stea pe bancă la meciul cu Rapid din etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, partidă în care Gaz Metan va fi condusă de Flavius Boroncoi. 

Astfel, Ilie Poenaru ar putea debuta la Gaz Metan în meciul de pe teren propriu din etapa a zecea cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

15-09-2021
08:02

Gaz Metan Mediaș s-a despărțit de Mihai Teja

Clubul Gaz Metan Mediaş a anunţat că a încetat colaborarea cu tehnicianul Mihai Teja.

”Conducerea clubului Gaz Metan şi tehnicianul Mihai Teja au ajuns la o înţelegere privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului acestuia”, se arată pe site-ul oficial grupării ardelene. Alături de Teja, au plecat de la echipă şi antrenorul secund Eusebiu Tudor, dar şi analistul video Mircea Diaconescu.

Cel mai probabil, în locul lui Teja urmează să fie instalat Ilie Poenaru, care urmează să-și rezilieze contractul cu Academica Clinceni.

Liga 1 continuă să fie un adevărat malaxor de antrenori. Mihai Teja este foarte aproape de o plecare de la Gaz Metan Mediaș, iar, din informațiile FANATIK, tehnicianul are șanse infime să prindă meciul de vineri cu Rapid.

Ultima schimbare de antrenor în Liga 1! Mihai Teja, out de la Gaz Metan Mediaș

Gaz Metan Mediaș este penultima în clasament și este fără victorie de 7 etape. Prima și singura victorie din acest sezon a echipei de pe malul Târnavei a venit în prima etapă, când s-a impus cu 1-0 cu Mioveni.

ADVERTISEMENT

De atunci, formația lui Mihai Teja a mai acumulat un singur punct, cu FC Argeș din etapa a treia. Au urmat cinci înfrângeri la rând. Gaz Metan și Dinamo sunt echipele aflate în cea mai slabă formă, în campionat.

Mihai Razvan Teja reactioneaza in meciul de fotbal dintre FCSB si Gaz Metan Medias, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti. Sursa foto: sportpictures.eu
Mihai Razvan Teja reactioneaza in meciul de fotbal dintre FCSB si Gaz Metan Medias, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti. Sursa foto: sportpictures.eu

Flavius Boroncoi, pe bancă în meciul cu Rapid?

FANATIK a aflat că răbdarea șefilor cu Mihai Teja a ajuns la final și, cel mai probabil, antrenorul va pleca de la echipă în următoarele zile, chiar dacă meciul cu Rapid are loc vineri.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, este greu de crezut că Gaz Metan se va mișca atât de rapid pentru a aduce un nou antrenor până la meciul cu giuleștenii, astfel că Flavius Boroncoi ar putea asigura interimatul în confruntarea cu Rapid.

Teja, discurs incredibil la adresa propriilor jucători: “Mulți sunt supărați că-i cert foarte mult!”

După înfrângerea din meciul cu UTA Arad, din urmă cu două săptămâni, antrenorul Mihai Teja a avut un discurs dur la adresa jucătorilor spunând că trebuie să fie mai răi pe teren:

ADVERTISEMENT

”Jucătorii trebuie să te respecte, trebuie să joace ceea ce vrei. Fiecare înfrângere te apasă, nu e aer, ești supărat, dar nu cred că trebuie să spargi geamuri și oglinzi sau să-i bați.

Trebuie pe teren să fie mai răi, nu în vestiar. Mulți sunt supărați că-i cert foarte mult! Avem puține realizări pe faza ofensivă, ne trebuie mai multă forță unu contra unu, mai multă personalitate”, a spus Teja.

ADVERTISEMENT

Ruptura este iremediabilă și plecarea lui Mihai Teja de la Gaz Metan Mediaș în această săptămână pare sigură.

Rapid vrea să reînnoade șirul victoriilor

De cealaltă parte, Rapid nici nu concepe să nu câștige cele trei puncte împotriva unui adversar care nu se regăsește. Echipa lui Mihai Iosif a obținut doar un punct din ultimele două etape și vrea să reia șirul succeselor din debutul sezonului.

Gaz Metan Mediaș este penultima în clasament, cu patru puncte obținute în opt etape. Doar Academica Clinceni are un parcurs mai modest, echipa lui Ilie Poenaru fiind ultima, cu două puncte obținute.

  • 42 de ani are Mihai Teja
  • 7 etape fără victorie are Gaz Metan Mediaș
ADVERTISEMENT