Life

Ultima semifinală Românii au talent: dezvăluiri exclusive! Ce s-a întâmplat în culise, la PRO TV

Emoții uriașe înainte de ultima semifinală a competiției Românii au talent! Show-ul de la PRO TV se apropie de final, iar azi are loc o etapă importantă.
05.05.2023 | 12:00
Ultima semifinala Romanii au talent dezvaluiri exclusive Ce sa intamplat in culise la PRO TV
Ultima semifinală Românii au talent, azi, 5 mai 2023. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ultima semifinală Românii au talent este transmisă astăzi, 5 mai 2023, de la ora 20:30, la PRO TV! Cel mai longeviv talent-show din România ajunge cu pași repezi către marea finală din 12 mai, când vom afla cine va câștiga cel de-al 13-lea sezon.

Ultima semifinală Românii au talent: cum s-au pregătit concurenții pentru marele show de la PRO TV?

Un nou spectacol va fi asigurat astăzi nu doar de participanți, ci și de juriul format din Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete! De asemenea, din backstage, dar și de pe scenă, atmosfera va fi întreținută de carismaticii Smiley și Pavel Bartoș, așa cum ne-am obișnuit.

ADVERTISEMENT

Talentații concurenți au vorbit despre cât de mult au muncit pentru proiectul de la PRO TV, în exclusivitate pentru FANATIK! Ștefan Popescu, unul dintre interpreții care a uimit-o pe Andra Măruță vrea să își depășească limitele! Va cânta o melodie rock & roll după ce s-a făcut remarcat cu muzica blues.

O altă iubitoare de muzică este și Denisia Sănduleac, tânăra activând în zona folclorică.  „M-am pregătit foarte mult. Chiar am visat într-o seară momentul. Atât de mult m-am concentrat la el”, a spus cântăreața pentru FANATIK, înainte de seara care îi poate schimba complet viața.

ADVERTISEMENT

Sandip Brahamin a cucerit juriul de la Românii au talent, dar și rețelele de socializare: „M-am pregătit foarte mult”

Sandip Brahamin, concurentul ajuns la noi direct din India, a devenit extrem de popular în mediul online în urma participării la preselecțiile Românii au talent. „M-am pregătit foarte mult. Am avut suportul întregii familii pentru a mă antrena tot mai mult”, a spus indianul pentru FANATIK.

Taheira Sașa. puștoaica pasionată de circ, și-a pus copilăria pe pauză pentru a demonstra performanțele sale uluitoare în show-ul de la PRO TV. „Am muncit foarte mult. Mă antrenez zilnic. Aș putea spune că de cinci ani mă pregătesc pentru ceea ce veți vedea”, ne-a zis Taheira.

ADVERTISEMENT

Plin de dorințe este și Eduard Dragu, care dorește să lase mască juriul, dar și pe telespectatori, așa cum a mai făcut-o. În ultima etapă a concursului au ajuns și Para Piliego și Carina Veghiu. Carina primise golden buzz în preselecții, iar asta a motivat-o și mai tare pentru momentul pe care îl vom vedea cu toții de la 20:30.

Marco Cristoferi schimbă foaia în semifinală

Piliego, alt golden buzz din această ediție Românii au talent, ne-a dezvăluit că dansul i-a ocupat cea mai mare parte a timpului. S-a străduit din greu în ultimii patru ani: „M-am antrenat, de când termin școala și până seara. Muncesc până seara, până pe la 19:30 sau chiar 20:30”.

ADVERTISEMENT

„De această dată, vin cu un concept care arată că nu m-am născut cu talent. Ca profesor, am văzut mulți elevi care au considerat că este imposibil să facă ceva. Și eu vreau să le arăt că nu e vorba de talent. E vorba de cât muncești. Am pregătit ceva special pentru semifinală. Mesajul va fi clar. Nu suntem perfecți, dar toată lumea poate zbura. Sper ca toți să se gândească la visul lor”, ne-a spus Marco Cristoferi. Italianul a impresionat cu dansurile sale, dar și cu povestea impresionantă de viață.

În semifinala Românii au talent de astăzi, 5 mai, au mai ajuns și Olya și Valera, Ramadhani Brothers, Garry Cozma și Catrinel Prisacaru. Și aceștia ne-au spus că pentru momentele uluitoare la care vom asista în această seară au muncit enorm, zilnic, ore întregi.

 

ADVERTISEMENT