Sport

Ultima zi de transferuri în Europa. Mauro Icardi este aproape să plece de la Inter + schimb de portari Real – PSG . Ce alte mutări s-au mai făcut azi. UPDATE

02.09.2019 | 19:53
Ultima zi de transferuri in Europa Mauro Icardi este aproape sa plece de la Inter  schimb de portari Real  PSG  Ce alte mutari sau mai facut azi UPDATE

Astăzi, 2 septembrie, este ultima zi a perioadei de mercato în Europa. Marile cluburi au făcut deja mai multe transferuri importante și surprinzătoare. În afară de Premier League, unde perioada de transferuri s-a terminat pe 8 august, atunci când a început noul sezon în Anglia, restul campionatelor puternice din Europa le-a rămas o singură zi de a finaliza toate mutările din această vară. Astfel, mai sunt doar câteva ore în care cluburile pot să-și completeze loturile în vederea primei părți a campionatului.


UPDATE, 2 septembrie, ora 19:53 / FC Barcelona a anunțat prelungirea contractului cu Rafinha pentru încă un sezon, până în vara anului 2021, și cedarea sub formă de împrumut pentru acest sezon la Celta Vigo.


UPDATE, 2 septembrie, ora 19:29 / RB Leipzig a anunțat transferul sub formă de împrumut pentru un sezon cu drept de cumpărare definitivă a atacantul ceh al formației AS Roma, Patrik Schick. În schimb, italienii l-au adus de la Atletico Madrid pe croatul Nikola Kalinic, tot sub formă de împrumut.


UPDATE, 2 septembrie, ora 16:00 / Matteo Darmian a semnat cu Parma Calcio pentru 4 sezoane. Fundașul în vârstă de 29 de ani a fost transferat definitiv de la Manchester United pentru doar 1.500.000 de euro.


UPDATE, 2 septembrie, ora 15:34 / Mario Lemina a ajuns la Istanbul și va semna cu Galatasaray. Fostul mijlocaș de la Juventus, care evolua din 2017 pentru Southampton în Premier League, va fi împrumutat un sezon în Turcia cu opțiune de cumpărare definitivă.


UPDATE, 2 septembrie, ora 14:30/ Mauro Icardi va ajunge la PSG. Atacantul argentnian a fost surprins la aeropportul din Milano împreună cu Wanda Nara, pregătindu-se de zborul către Paris. Icardi va fi împrumutat pentru 5.000.000 de euro, urmând ca parizienii să îl transfere peste un an pentru 65.000.000 de euro.


UPDATE, 2 septembrie, ora 14:17 / Alphonse Areola va semna cu Real Madrid. El va ajunge la spanioli în urma unui schimb cu Keylor Navas.


UPDATE, 2 septembrie, ora 14:15 / Keylor Navas a ajuns la Paris pentru a completa transferul la PSG.


UPDATE, 2 septembrie, ora 14:12 / Vlad Chiricheș a fost transferat de Sassuolo de la Napoli. Fundașul naționalei a fost împrumutat un sezon, iar noua sa echipă îl va transfera definitiv în vara următoare.


UPDATE, 2 septembrie, ora 14:10 / Javier „Chicharito” Hernandez a fost transferat de FC Sevilla de la West Ham United. Atacantul mexican a semnat pe 3 sezoane cu formația andaluză.


UPDATE, 2 septembrie, ora 12:25 / Fernando Llorente a semnat cu Napoli, pentru 2 sezoane. Fostul atacant al lui Tottenham va avea un salariu de 2.500.000 de euro pe an.


UPDATE, 2 septembrie, ora 09:15 / Nikola Kalinic a fost împrumutat pentru un sezon de Atletico Madrid la AS Roma.


UPDATE, 2 septembrie, ora 09:02 / Henrikh Mkhitaryan a fost transferat de AS Roma de la Arsenal. Mijlocașul va fi transferat definitiv, însă nu se cunosc detaliile mutării, încă.


UPDATE, 2 septembrie, ora 08:00 / AC Milan l-a transferat pe Ante Rebic de la Eintracht Frankfurt. Atacantul va fi împrumutat timp de un sezon, cu opțiune de cumpărare. În schimbul croatului, milanezii îl trimit pe Andre Silva în Bundesliga la Frankfurt.


UPDATE 2 septembrie, ora 07:55 / Sergio Rico a fost împrumutat de Sevilla la PSG, francezii având opțiune de cumpărare. Portarul spaniol a jucat anul trecut în Premier League cu Fulham.


UPDATE 2 septembrie, ora 01:00 / Radamel Falcao a ajuns la Istanbul pentru a semna cu Galatasaray. Fanii au creat o adevărată nebunie la sosirea columbianului pe aeroport.


Cele mai importante transferuri ale verii până la ultima zi de transferuri

Romelu Lukaku la Inter a fost mutarea șoc din vară. Belgianul s-a transferat de la Manchester United la formația antrenată de Antonio Conte în schimbul sumei de 65 de milioane de euro plus bonusuri și a devenit cel mai scump transfer din istoria clubului. Romelu Lukaku a jucat două meciuri deja pentru Inter și a reușit să puncteze de două ori. A marcat în prima etapă cu Lecce și în ultima rundă cu Cagliari din penalty.

La fel ca și Romelu Lukaku, un alt fotbalist de la Manchester United a ajuns la Inter. Alexis Sanchez a semnat cu „nerazzurrii” și va reforma cuplul de atac de la United cu atacantul belgian. Jucătorul din Chile a fost împrumutat pentru un sezon în Italia, iar Inter va avea o opțiune de cumpărare pentru el în vara viitoare.

Juventus l-a luat pe Matthijs De Ligt

Formația antrenată de Maurizio Sarri l-a transferat pe Matthhijs De Ligt de la Ajax Amsterdam. Campioana Italiei a plătit pentru fotbalistul considerat a fi unul dintre cei mai talentați tineri fundași din lume 75.000.000 de euro. Totodată, Juventus i-a adus pe Gianluigi Buffon, Adrien Rabiot și Aaron Ramsey din postura de jucători liberi de contract și au făcut un schimb cu Manchester City pentru a-l lua pe fundașul brazilian, Danilo. În schimbul lui Danilo, Juve l-a cedat pe Joao Cancelo.

Atletico Madrid l-a adus în vară pe puștiul de 19 ani de la Benfica Lisabona, Joao Felix. Atletico a plătit pentru portughezul de 19 ani 127.000.000 de euro, iar el nu a dezamăgit. A avut prestații foarte bune în campania de pregătire și a înscris oficial primul gol pentru echipa lui DIego Simeone în ultima etapă din La Liga, în victoria cu Eibar, 3-2. Însă Atletico Madrid l-a pierdut pe atacantul francez, Antoine Griezmann care a ajuns la FC Barcelona.

Tags: