Nicio categorie

Ultima zi de transferuri te poate imbogăţi: cotele celor mai tari mutări

Bookmakerii englezi nu puteau rămîne indiferenţi la faptul că astăzi este ultima zi de transferuri. Casele de pariuri din Anglia au oferit cote pentru cele mai importante transferuri ale zilei....
02.09.2013 | 14:18
Ultima zi de transferuri te poate imbogăţi: cotele celor mai tari mutări

Bookmakerii englezi nu puteau rămîne indiferenţi la faptul că astăzi este ultima zi de transferuri. Casele de pariuri din Anglia au oferit cote pentru cele mai importante transferuri ale zilei.

Se pare că mutarea lui Ozil la Arsenal este foarte aproape să se rezolve, aşa că bookmakerii oferă o cotă foarte mică pentru acest transfer, 1,25. Există şi posibilitatea ca neamţul să fie furat în ultima clipă de Manchester United, cota pentru acest transfer fiind 2,00.

De asemenea, tot Manchester United mai oferă alte 3 pariuri interesante. Mult vehiculata mutare a celor două vedete de la Everton, Fellaini şi Baines, este şi ea pusă pe lista transferurilor la pariuri. Doar pentru Baines casele de pariuri britanice oferă cota 1,50, în timp ce mutarea lui Fellaini fără colegul său la Manchester este cotată cu 3. Ambii jucători la pachet au primit din partea bookmakerilor cota 3,50.

COTE TRANSFERURI
Mesut Ozil la Arsenal 1,25
Ozil la Manchester United 2,00
Manchester United să îi cumpere pe Baines şi Fellaini 3,50
Leighton Baines la Manchester United 1,50
Marouane Fellaini la Manchester United 3

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri