Fotbal international

Ultimatum pentru Mourinho! Câștigă cu Newcastle sau pleacă de la Manchester

04.10.2018 | 13:32
Ultimatum pentru Mourinho Castiga cu Newcastle sau pleaca de la Manchester

Șefii lui Manchester United i-au dat ultimatum lui Jose Mourino! Ori câștigă împotriva lui Newcastle în Premier League, ori pleacă de pe Old Trafford. Jurnaliștii britanici scriu că oficialii clubului nu mai au încredere că portughezul este omul potrivit pentru echipă, iar postul de antrenor i-ar putea fi salvat doar dacă Zinedine Zidane va lua distanță față de club. Numele francezului este tot mai vehiculat ca posibil înlocuitor al lui Mourinho.

Jose Mourinho se apropie încet, dar sigur, de despărțirea de Manchester United. Ar putea fi demis chiar săptămâna viitoare în cazul în care mai face încă un pas greșit în campionat. După două sezoane în care a reușit să câștige Cupa Ligii și Europa League, Mourinho pare să nu mai poată găsi cartea câștigătoare în actuala stagiune. Manchester e pe locul 10 în Premier League după 7 etape și a fost eliminată de Derby County din Cupa Carabao după executarea loviturilor de departajare. În Champions League stă un pic mai bine, cu 4 puncte acumulate în 2 meciuri.

Ultimatum pentru Mourinho! Bate pe Newcastle sau este demis

Manchester United are cel mai slab început de sezon din 1989 încoace, iar problemele sunt și mai mari în condițiile în care tehnicianul portughez este în relații tot mai tensionate cu starurile echipei, în special cu mijlocașul francez Paul Pogba. Mourinho pare să fi pierdut susținerea tuturor. Fanii i-au cerut demisia după 1-3 cu West Ham United în campionat, șefii clubului nu mai au încredere în el, jucătorii nu îl susțin, iar legendele clubului și presa îl fac praf ori de câte ori au ocazia.

Ultimul dintre criticii lusitanului este Paul Scholes. Este plictisitor. Nu mă refer doar la ultimele 10 meciuri. Tot anul trecut a fost plictisitor. Am ajuns să mă uit la alte meciuri pentru a vedea goluri. Este o rușine pentru Manchester United. Am fost surprins că a supraviețuit după meciul cu West Ham, a fost un joc foarte slab. Mereu iese în presă și atacă jucătorii și șefii clubului pentru că nu obține ce vrea. I-o ia gura pe dinainte”, a declarat englezul.