Fotbal intern

Ultimatum pentru Pablo Cortacero: “Dacă până pe 21 nu aduce banii, pierde acțiunile!”

10.01.2021 | 16:11
Ultimatum pentru Pablo Cortacero Daca pana pe 21 nu aduce banii pierde actiunile
ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero mai are timp până la 21 ianuarie să aducă banii cu care Dinamo ar evita dezastrul. Atunci va avea loc Adunarea Generală a Acționarilor, iar dacă spaniolii nu vor injecta cinci milioane în conturile clubului, vor pierde acțiunile.

FANATIK a aflat suma exactă pe care Pablo Cortacero a introdus-o în conturile clubului în toată această perioadă, iar omul de afaceri spaniol poate pierde totul în următoarele două săptămâni, devenind astfel „groparul” lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ante Puljic a dezvăluit ce se va întâmpla cu Dinamo în următoarele două săptămâni și speră până în ultima clipă că cineva va veni să investească în Ștefan cel Mare.

Ante Puljic: „Informaţiile noastre spun că dacă până pe 21 nu aduce banii, va pierde acţiunile”

Căpitanul lui Dinamo a oferit aceste detalii într-un interviu pentru as.ro, iar croatul speră până în ultima clipă că Pablo Cortacero nu dorește să piardă banii de la Dinamo și acțiunile clubului: „Sunt multe poveşti despre Pablo, Negoiţă. Informaţiile noastre spun că dacă până pe 21 nu aduce banii, va pierde acţiunile. Pierde o parte din bani şi nu cred că vrea să piardă.”

ADVERTISEMENT

Ante Puljic visează la ziua în care cineva va veni  să investească cu adevărat la Dinamo: „Va veni ziua respectivă. E o zi bună pentru club. Poate vine cineva care vrea să investească”, se încăpățânează să creadă dinamovistul.

Croatul promite că va încinge grătarele dacă banii vor intra în sfârșit în conturile jucătorilor: „Am suferit prea mult, şi noi şi oamenii din club. Nu este uşor, facem un grătar dacă intră banii”, a mai spus căpitanul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ante Puljic: „Această săptămână este foarte importantă”

Ante Puljic e convins că Dorin Șerdean a mințit când a spus că banii vor intra luni (n.r. 11 ianuarie) și confirmă că foarte mulți jucători ai lui Dinamo vor depune memorii în această situație: „Au vorbit băieţii cu Şerdean şi Ţălnar. Li s-a transmis că vineri vor intra două salarii. A venit vineri şi nu s-a întâmplat. 5 băieţi şi antrenorii am fost să vorbim cu domnul Şerdean, care ne-a anunţat că vor intra banii luni. Dar nu se va întâmpla asta. Nu vor intra luni. Minte. Această săptămână e foarte importantă. Dacă nu se schimbă nimic, mulţi jucători vor pleca.”

Juan Camara, fotbalist care a revenit în Ștefan cel Mare, este printre puținii oameni de la Dinamo care a vorbit cu Pablo Cortacero în 2021.  Cortacero i-a făcut noi promisiuni că situația se va remedia: „E decizia fiecăruia”, a mai spus jucătorul în legătură cu coechipierii săi care doresc să își depună memorii.

ADVERTISEMENT

Între timp, Dario Bonetti a reușit să facă primul transfer de la revenirea la Dinamo, în ciuda situației dezastroase de la club. Dinamo e la al doilea transfer în această pauză competițională. FANATIK a aflat că Dario Bonetti vrea să-l aducă pe Kristijan Naumovski la Dinamo, fotbalist care a mai îmbrăcat tricoul “câinilor” în două rănduri, în perioadele 2010-2014 şi 2015.

ADVERTISEMENT