Cele mai citite

Ultimatum pentru un STAR! Van Gaal: “Nu îmi pasă că un jucător valorează 95 de milioane sau 5000 de euro!”

Louis van Gaal a vorbit în conferinţa de presă despre Radamel Falcao, fotbalist plătit de United cu 200.000 de lire sterline săptămînal. Atacantul columbian a fost împrumutat de la Monaco...
16.01.2015 | 14:22
Ultimatum pentru un STAR! Van Gaal:
ADVERTISEMENT

Louis van Gaal a vorbit în conferinţa de presă despre Radamel Falcao, fotbalist plătit de United cu 200.000 de lire sterline săptămînal. Atacantul columbian a fost împrumutat de la Monaco pentru un sezon cu 15 milioane de euro, avînd opţiune de cumpărare în vară de 45 de milioane de euro. 

Radamel Falcao nu a dat satisfacţie pînă acum în Premier League, accidentările dese şi lipsa de eficacitate a columbianului fiind îngrijorătoare pentru United. Presa din Anglia scrie că oficialii clubului sînt din ce în ce mai convinşi să nu achite clauza de cumpărare la vară.

Managerul Louis van Gaal i-a dat un ultimatum pentru Falcao: “Trebuie să confirme. Am făcut o înţelegere şi totul e clar. Încă nu e final de sezon şi mai are o şansă. Nu îmi pasă că e jucător de 95 de milioane de euro sau de 5000 de euro. Trebuie să confirmi”, a declarat van Gaal.

ADVERTISEMENT

Falcao a jucat pînă acum 604 minute pentru United, club pentru care a marcat doar 3 goluri în toate competiţiile. Dacă United nu va activa clauza la finalul sezonului, Falcao se va întoarce la AS Monaco.

455433732_3205580

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri