News

Ultimele cuvinte ale Mariei, tânăra ucisă de urs pe Jepii Mici din Bucegi. A apucat să sune la 112. Mama fetei, reacție tulburătoare după tragedie

Care au fost ultimele cuvinte ale Mariei Diana, tânăra ucisă de urs pe Jepii Mici din Bucegi. Fata apucase să sune la 112. A venit și o reacție de la mama victimei.
10.07.2024 | 16:19
Ultimele cuvinte ale Mariei tanara ucisa de urs pe Jepii Mici din Bucegi A apucat sa sune la 112 Mama fetei reactie tulburatoare dupa tragedie
Ultimele cuvinte ale Mariei, tânăra ucisă de urs pe Jepii Mici din Bucegi. Sursa foto: Instagram / Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Apar noi dezvăluiri în cazul tragediei de pe Jepii Mici în Bucegi, acolo unde o tânără de 19 ani a fost ucisă de urs. Care au fost ultimele cuvinte ale Mariei Diana în discuția cu dispeceratul 112.

Ultimele cuvinte ale Mariei, tânăra ucisă de urs pe Jepii Mici din Bucegi: ”Era îngrozită… vă dați seama, țipa: ‘Ursul se apropie din ce în ce mai amenințător!'”

Maria Diana, o tânără de 19 ani care tocmai absolvise liceul, a fost sfâșiată marți, 9 iulie, de un urs în munții Bucegi. Fata și-a găsit sfârșitul pe traseul turistic Jepii Mici, din Bușteni.

ADVERTISEMENT

Au fost scene de coșmar care s-au derulat chiar sub ochii iubitului ei. Între timp, au apărut informații terifiante din acest caz. Din datele celor de la Salvamont Prahova se pare că tragedia s-a derulat în direct.

Cu puține momente înainte de a fi sfâșiată de fiară, fata apucase să sune la 112. Ea și prietenul ei sunaseră, în paralel, să ceară ajutor. Intervenția extrem de dificilă de marți i-a marcat profund și pe salvatorii montani.

ADVERTISEMENT

A fost ceva groaznic! Nu ne-am mai confruntat în ultimii 10-15 ani cu o situație așa gravă”, au declarat, la Digi24, reprezentanții serviciului de Salvamont Prahova.

Încercând să-i ajute pe tineri, dispecerul de serviciu le-a dat câteva sfaturi utile. Maria și prietenul ei au urmat sfaturile, dar din păcate nu au scăpat de prezența animalului sălbatic.

ADVERTISEMENT

Dan Banu, șeful Salvamont Prahova, dezvăluie discuția cu tânăra de 19 ani. ”Era îngrozită… vă dați seama, țipa: ‘Ursul se apropie din ce în ce mai amenințător!'”, povestește acesta.

Mama Mariei, tânăra ucisă de urs pe Jepii Mici, reacție tulburătoare. Ce i-a spus fiicei sale, cu câteva ore înainte de tragedie

O primă reacție a venit, miercuri, și de la mama fetei ucise de urs. Aceasta este în stare de șoc și spune că a avertizat-pe fiica ei o să nu meargă prin pădure pentru că sunt pericole.

ADVERTISEMENT

Eu i-am zis, te rog nu te du. I-am zis să aibă grijă și a zis că nu. I-am zis că dacă te duci ai grijă la urși, la râpe, la toate astea pentru că sunt foarte periculoase”, a povestit cu ochii în lacrimi mama victimei, conform TeleM.

Femeia îndurerată spune că ultima discuție pe care a avut-o cu fata ei a fost în jurul prânzului, înainte de a se întâmpla tragedia. Fata se mai întâlnise și în alte excursii cu fiarele. De fiecare dată a reușit să scape.

Din câte am aflat de la tatăl ei că mie nu mi-a zis că a mai fost odată fugărita de un urs. Acum văd că i-a fost fatal” a mai spus mama fetei.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline...
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline în conducerea CIO
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Domeniul în care românii câştigă peste 11.000 de lei lunar
Domeniul în care românii câştigă peste 11.000 de lei lunar
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Lista completă a ștrandurilor din București. Unde te poți răcori în Capitală în...
Lista completă a ștrandurilor din București. Unde te poți răcori în Capitală în 2024, cel mai ieftin
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Mulți pensionari ar putea ajunge în stradă. Problema care i-ar lăsa fără acoperiș
Mulți pensionari ar putea ajunge în stradă. Problema care i-ar lăsa fără acoperiș
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film...
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film de top și doi actori legendari au pus acest loc pe harta atracțiilor de neratat