Life

Ultimele cuvinte rostite de o fetiță de 5 ani, înainte să moară! „Credeam că visez, a fost un coșmar”

Ultimele vorbe spune de o copilă de 5 ani înainte să-și găsească sfârșitul. Ce a reușit să grăiască micuța în fața tragediei.
20.03.2023 | 08:20
Ultimele cuvinte rostite de o fetita de 5 ani inainte sa moara Credeam ca visez a fost un cosmar
Ultimele vorbe spune de o copilă de 5 ani înainte să-și găsească sfârșitul. Ce a reușit să grăiască micuța în fața tragediei. Sursa foto: 7news.com.au
ADVERTISEMENT

Ultimele cuvinte rostite de o fetiță de 5 ani, înainte să moară! Tatăl copilei a crezut că visează, dar în realitate a fost un coșmar pentru întreaga familie care nu a mai putut face nimic pentru micuța care s-a stins fulgerător.

Ultimele vorbe spune de o copilă de 5 ani înainte să-și găsească sfârșitul. Ce a reușit să grăiască micuța în fața tragediei

O copilă de numai 5 ani și-a găsit sfârșitul în timp ce savura gustarea preferată în mașina cu care se deplasa după cursul de înot. Din păcate, fetița din Australia s-a înecat cu mâncarea care i-a rămas blocată în gât.

ADVERTISEMENT

Mama micuței a mărturisit că la un moment dat fiica sa s-a oprit din vorbit. S-a întors cu teamă către bancheta din spate pentru a vedea ce se petrece, ultimele vorbe spune de fetiță înainte să-și găsească sfârșitul fiind „mamă”.

„A fost cel mai ciudat  mamă spus vreodată. M-am uitat în spate și buzele ei deveniseră albastre pentru că se sufoca”, a declarat femeia pentru 7News. Ulterior, aceasta a încercat să o resusciteze.

ADVERTISEMENT

Văzând că nu reușește a condus cu viteză până la cea mai apropiată unitate medicală. Două asistente care se aflau în spital au încercat să elibereze căile respiratorii ale copilei de 5 ani, dar nu au putut și au declarat decesul.

„Credeam că visez, a fost un coșmar!”, a spus tatăl fetiței din Australia, în timp ce mama sa a declarat că micuța era foarte frumoasă, fericită, grijulie, curajoasă și mai ales, că se pregătea să înceapă cursurile de la școală.

ADVERTISEMENT

Fetița de 5 ani, în continuare în amintirea familiei

Familia fetiței de 5 ani din Australia nu a realizat o înmormântare clasică, ci a recurs la incinerare. Cei dragi au vrut să o păstreze în continuare în amintirea lor, motiv pentru care au împrăștiat cenușa pe patul din camera copilei.

„O avem pe patul ei înconjurată de toate jucăriile ei, așa că este un spațiu sigur, este un spațiu de dragoste”, a mai spus mama care a primit numeroase încurajări de la vecini și persoanele apropiate.

ADVERTISEMENT

Cuplul și ceilalți 3 copii, Hayden, Bailey și Tamzin, au fost devastați de pierderea suferită, însă au primit sprijin din partea celorlați. „A fost lumina vieții noastre”, a mai adăugat femeia care și-a văzut copilul cum se îneacă cu mâncarea favorită.

ADVERTISEMENT