Sport

Ultimele detalii cu privire la conflictul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica: „Avocații încă nu s-au întâlnit!”. Exclusiv

Ilie Năstase a oferit ultimele detalii legate de conflictul cu Ciprian Marica cu privire la baza sportivă „Voința” și a declarat că avocații lor nu s-au întâlnit încă și situația nu s-a rezolvat încă.
25.11.2021 | 10:47
Ultimele detalii cu privire la conflictul dintre Ilie Nastase si Ciprian Marica Avocatii inca nu sau intalnit Exclusiv
Ilie Năstase a oferit ultimele detalii legate de conflictul cu Ciprian Marica cu privire la baza sportivă „Voința” și a declarat că avocații lor nu s-au întâlnit încă și situația nu s-a rezolvat încă.
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că Ilie Năstase este internat în spital, însă fostul mare tenismen este stabil și a discutat despre noul său film autobiografic regizat de Tudor Giurgiu, dar și despre conflictul cu nașul Ciprian Marica.

„Nasty” a comentat și situația incertă de la echipa națională și e de părere că lui Hagi îi va fi foarte greu să renunțe la pachetul majoritar de acțiuni de la Farul Constanța pentru a reveni pe banca României.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase e convins că va reveni în funcția de președinte la fundația „Voința”: „Lucrurile se vor rezolva!”

FANATIK a stat de vorbă cu Ilie Năstase de pe patul de spital, iar fostul mare tenismen e sigur că în cele din urmă conflictul cu Ciprian Marica va fi stins:

„Ne-am întâlnit noi cu avocații. Avocații noștri încă nu s-au întâlnit! Nu, nu, încă nu s-a rezolvat, dar urmează. O să revin în funcția de președinte.

Trebuie să se sune avocații să vorbească și să se lămurească lucrurile. Am o relație foarte bună cu Marica și lucrurile se vor rezolva”. – Ilie Năstase

Ciprian Marica s-ar fi folosit de o procură pentru a-l îndepărta pe Ilie Năstase din funcția de președinte, însă fostul mare fotbalist și naș al lui Năstase a fost șocat de acuzele fostului mare tenismen:

ADVERTISEMENT

„Sunt realmente șocat! Nu pot să pricep… Ieri am fost la masă cu Ilie, ne-am despărțit prieteni, cum suntem de atâta timp, a rămas să ne vedem, normal, așa cum ne vedem aproape zilnic… Până nu vorbim față în față, nu pot să spun mai multe. Nu înțeleg de ce face show-ul ăsta în presă… Repet, dacă are o problemă și n-a înțeles ceva sau i se pare în neregulă, o rezolv cu el în secunda doi fără nicio problemă” – Ciprian Marica, pentru FANATIK.

Ilie Năstase a vorbit și despre faptul că Tudor Giurgiu a realizat în aceste zile alături de Cosmin Hodor o filmare cu Rafael Nadal, pentru noul film despre cariera lui Ilie Năstase, intitulat sugestiv „Nasty”.

„Mi-am dorit de mult acest film. În 2018 trebuia să fie făcut de un producător din Serbia. Cosmin Hodor a avut ideea ca filmul să fie regizat de Tudor Giurgiu și s-a legat treaba astfel. Vreau să fac și muzeu și o statuie, am mai multe în cap”. – Ilie Năstase, pentru FANATIK.

Ilie Năstase a comentat și refuzul lui Hagi de a prelua echipa națională: „Farul e un lucru de suflet și nu va renunța ușor”

Gheorghe Hagi a refuzat oferta lui Răzvan Burleanu de a prelua echipa națională a României după plecarea lui Mirel Rădoi, iar Ilie Năstase e de părere că „Regelui” îi va fi foarte greu să renunțe la proiectul de la Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

„Nu știu de ce Gheorghe Hagi a refuzat să preia echipa națională, dar el are afacerea lui la Ovidiu pe care a construit-o de la zero și pentru care a cheltuit bani mulți.

E un lucru de suflet și nu cred că va renunța atât de ușor la Farul Constanța. Nu știu acum dacă negociază cu alți investitori”, a declarat Ilie Năstase în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Ciprian Marica mi-a furat fundația! Eu, care am creat fundația, nu mai sunt membru, nu mai sunt nimic… L-a băgat pe taică-su și pe unchi-su în fundație și pe mine m-a scos, am rămas fără fundație, asta a făcut domnul Marica. Mi-a furat baza Voința!” – Ilie Năstase pentru FANATIK

  • 50 de milioane de euro valorează baza „Voința” pentru care Ilie Năstase a intrat în conflict cu Marica
ADVERTISEMENT