News

Ultimele detalii despre ancheta din cazul Caracal. Pistele celor de la DIICOT se înfundă

19.08.2019 | 20:18
Ultimele detalii despre ancheta din cazul Caracal Pistele celor de la DIICOT se infunda

Ancheta DIICOT în cazul crimelor de la Caracal începe să stagneze. Mai mulți martori care au fost audiați au dat informații neconcludente, iar omul de afaceri ”Codiță” considerat principalul martor în ancheta de la Caracal a infirmat declarațiile pe care le-a dat presei.

Ancheta în cazul de la Caracal stagnează. Nicio probă nouă nu a mai ieșit la iveală

Anchetatorii au reluat cercetările de la casa suspectului în cursul acestei dimineți. Anchetatorii care caută în casa și curtea lui Gheorghe Dincă nu au mai găsit dovezi suplimentare care să-l incrimineze pe criminalul celor două adolescente. Potrivit unor surse din anchetă, DIICOT vrea să încheie cercetările de la casa din Caracal până la sfârșitul lunii și să-l supună pe inculpat la expertiza psihiatrică care va dovedi dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii crimelor pe care și le-a asumat.

Totodată, mai mulți vecini de-ai criminalului au fost audiați de DIICOT, dar pentru că au venit băuți și s-au contrazis în afirmații au mai fost chemați și-n altă zi. Omul de afaceri Remus Rădoi, cunoscut ca și ”Codiță” era considerat principalul martor în cazul crimelor de la Caracal și era așteptat să facă lumină. În fața presei Codiță a declarat că Dincă era liderul de temut al unei grupări de traficanţi de carne vie, dar când a ajuns în fața procurorilor DIICOT a infirmat aceste declarații, spunând că nici măcar nu îl cunoaște pe Gheorghe Dincă.

Continuă ancheta la casa din Caracal
Gheorghe Dincă ar putea fi condamnat pe baza probelor care au fost strânse până acum la dosar. Sursa foto: capital.ro

Cazul Caracal în impas. Mai multe piste au fost încheiate

Și iată cum două piste sunt încheiate. Și legat de telefonul mobil al Luizei Melencu am putea spune că procurorii au încheiat discuția după ce s-a demonstrat că telefonul fetei a fost închis din ziua de 14 aprilie și nu s-a mai înregistrat trafic de date şi de voce pe acesta.

Pista pe care o cercetează în momentul de față este legată de testele ADN pentru dinții găsiți în pădurea de lângă Caracal. Procurorii DIICOT vor să finalizeze o primă parte din dosar legat de sfârșitul tragic a adolescentei de 15 ani dispărută pe 24 iulie, Alexandra Măceșanu.