Sport

Ultimele detalii despre stadiul negocierilor dintre Edi Iordănescu și Răzvan Burleanu: ”Sunt două variante”

Edi Iordănescu și Răzvan Burleanu urmează să se întâlnească pentru a continua negocierile cu privire la prelungirea contractului selecționerului.
09.07.2024 | 19:05
Ultimele detalii despre stadiul negocierilor dintre Edi Iordanescu si Razvan Burleanu Sunt doua variante
Edi Iordănescu și Răzvan Burleanu urmează să se întâlnească pentru a continua negocierile cu privire la prelungirea contractului selecționerului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce naționala României și-a încheiat aventura la EURO 2024, tehnicianul a vorbit despre nevoia de a fi alături de familia sa și a lăsat să se înțeleagă că ar putea să nu mai continue.

Când se întâlnesc Edi Iordănescu și Răzvan Burleanu la negocieri

În ciuda faptului că Răzvan Burleanu s-a arătat încrezător că Edi Iordănescu va rămâne pe banca primei reprezentative a României, până la acest moment negocierile dintre cele două părți nu au avut o finalitate.

ADVERTISEMENT

Daniel Stanciu a anunțat că cei doi urmează să aibă o nouă întâlnire în cursul acestei săptămâni și de aceasta ar depinde totul, dar selecționerul are în vedere doar două variante. Să continue la echipa națională sau să-și ia un an de pauză.

”Nu știu când va avea loc întâlnirea dintre Edi Iordănescu și Răzvan Burleanu. Astăzi, mâine, poimâine… Burleanu va fi la finală în weekend. Până atunci, ar trebui să se întâlnească, din ce știu.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu va avea fie o perioadă sabatică, fie va continua la națională. Am vorbit zilele acestea cu el, e apăsat și obosit. A fost o perioadă extenuantă pentru el, s-au acumulat mai multe lucruri. La bază, este acea problemă personală legată de familia lui. A murit mătușa lui, mama sa a avut o problemă medicală”, a declarat Stanciu, la Liga Digisport.

Ce înțelegere îi pregătește Burleanu lui Iordănescu jr.

Daniel Stanciu a precizat faptul că președintele FRF îi pregătește selecționerului un contract valabil doar pe 2 ani, care să includă Liga Națiunilor și preliminariile pentru Mondialul din 2026.

ADVERTISEMENT

”Șansele sunt egale în acest moment. Au tot existat discuții. Răzvan Burleanu și-l dorește pe Edi Iordănescu, asta este clar. A avut o ofertă foarte bună din Golf, de la Al Wahda. Va exista acea întâlnire, e posibil orice.

Din câte știu, există o variantă cu un contract pe Liga Națiunilor și preliminariile Campionatului Mondial din 2026. Aș merge pe mâna lui cu un contract pe o perioadă de patru ani, echipa națională are nevoie de continuitate”, a spus Stanciu.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Edi Iordănescu își dorește o înțelegere pe 4 ani, care să prindă și EURO 2028, dar și o creștere salarială pentru el și staff-ul său. Președintele Burleanu ar fi de acord cu partea financiară, însă nu și cu durata contractului.

ADVERTISEMENT