Sport

Florian Walter a murit duminică seara. Fostul acționar al lui Dinamo avea 56 de ani

18.05.2019 | 15:25
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florian Walter! Ce face nevasta milionarului. EXCLUSIV

UPDATE 22:20. Florian Walter a murit duminică seara, în jurul orei 22:00, după ce acum trei zile a suferit o disecție de aortă. Fostul acționar de la Dinamo, Petrolul și U Cluj era internat la spitalul Floreasca, acolo unde a fost adus de urgență. În ciuda eforturilor medicilor, care l-au supus unei intervenții chirurgicale dificile, Florian Walter a decedat la vârsta de 56 de ani după 3 zile de comă. Dumnezeu să-l ierte.

Au trecut trei zile de când Florian Walter a suferit o disecție de aortă. El a fost operat de celebrul doctor Şerban Brădişteanu la Spitalul de Urgenţă Floreasca, însă doctorii au fost rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire ale omului de afaceri. 

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florian Walter! Soţia, alături de el non-stop

Conform informaţiilor FANATIK, în acest moment starea lui Florian Walter este stabilă, însă medicii rămân rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Familia, în special, soţia omului de afaceri are grijă ca acesta să primească îngrijirea cea mai bună. Este o luptă continuă pentru supravieţuire, starea sa de sănătate fiind extrem de gravă, în ciuda faptului că în ultimele zile situaţia s-a mai stabilizat.

FANATIK a aflat că Florian Walter se afla acasă când s-a declanşat criza. S-a prăbuşit brusc, din senin. A avut norocul de a fi cu cei apropiaţi care au chemat ambulanţa şi a putut profita cât mai repede de îngrijiri medicale. Însă, ambulanţa l-a dus iniţial la Spitalul Municipal, acolo unde nu existau specialişti pentru problemele urgente ale lui Walter. Din păcate, medicii de acolo au greşit diagnosticul, de accident vascular cerebral (AVC), când de fapt, Walter suferise o disecție de aortă abdominală!

Walter a fost transportat apoi la Spitalul Floreasca în speranţa unei minuni. Acolo, fostul acţionar de la Dinamo a fost operat de doctorul Şerban Brădişteanu, care a fost chemat de urgenţă de acasă, intervenţia chirurgicală având loc undeva în jurul miezului nopţii.

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florian Walter! Ce face nevasta milionarului. EXCLUSIV
Florian Walter şi Cristi Dulca. Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florian Walter! Ce face nevasta milionarului. EXCLUSIV

Oamenii de fotbal, alături de Walter: “Un dinamovist special”

Oamenii de fotbal care au lucrat alături de Florian Walter au reacţionat după tragedia suferită de omul de afaceri şi i-au trimis mesaje de încurajare. Printre ei şi selecţionerul Cosmin Contra, cel alături de care a colaborat la Petrolul şi despre care Walter spunea că merită să fie selecţionerul României: “Sunt şocat. Nu îmi vine să cred! Când s-a întâmplat? Azi? Dumnezeule… Îmi pare nespus de rău. Nespus de rău… Sper din suflet să îşi revină” – a spus Cosmin Contra pentru FANATIK.

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florian Walter! Ce face nevasta milionarului. EXCLUSIV
Florian Walter şi Claudiu Niculescu. Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florian Walter! Ce face nevasta milionarului. EXCLUSIV

Noul preşedinte al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, a declarat că speră să îşi revină şi şi-a adus aminte de suportul pe care Walter l-a acordat şi echipei secunde de ala Dinamo când era acţionar în Şoseaua Ştefan cel Mare: „Am rămas blocat când am aflat. Îmi e şi greu să vorbesc. Nea Florin este un mare dinamovist, un dinamovist special. Noi, dinamoviştii, ne rugăm la Dumnezeu să îl ajute să îşi revină. Îmi aduc aminte când am promovat din Liga a 3-a în Liga a 2-a cu Dinamo 2. Dumnealui se ocupa atunci de echipă şi ce momente frumoase am trăit”, a spus Bogdan Bălănescu, președinte Dinamo București, pentru FANATIK.

  • 56 de ani are Florian Walter
  • 25 de milioane de euro este averea estimată a lui Florian Walter
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
"Discriminare fără precedent!" / "Umilitor!" Reacție la nivel înalt din Rusia
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Mărturia salvatorului Marei, olimpica înjunghiată în plină stradă de iubit. Momentul în care...
Mărturia salvatorului Marei, olimpica înjunghiată în plină stradă de iubit. Momentul în care eleva de 17 ani e atacată, surprins de camerele de supraveghere
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară...
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară româncă din SUA explică la ce să ne așteptăm
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Omul care a făcut toată România să râdă. O poveste de film
Omul care a făcut toată România să râdă. O poveste de film
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Văduva lui Navalnîi spune ce face Putin cu trupul soțului ei. „E demonic,...
Văduva lui Navalnîi spune ce face Putin cu trupul soțului ei. „E demonic, credința lui e falsă”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă