Sport

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Neluţu Varga! Ce decizie au luat medicii. Exclusiv

FANATIK a aflat ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Neluţu Varga. Ce decizie au luat medicii după ce patronul lui CFR Cluj a acuzat probleme de sănătate în urma eliminării din Liga Campionilor.
30.07.2022 | 11:13
Ultimele detalii despre starea de sanatate a lui Nelutu Varga Ce decizie au luat medicii Exclusiv
Care sunt ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Neluţu Varga, patronul lui CFR Cluj
ADVERTISEMENT

CFR Cluj îşi continuă parcursul european şi a ajuns în turul 3 din Conference League, unde o va întâlni pe Şahtior Soligorsk. Eliminarea din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, în faţa lui Pyunik Erevan, i-a cauzat probleme de sănătate lui Neluţu Varga, iar FANATIK a aflat ultimele detalii despre starea de sănătate a acestuia.

Care sunt ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Neluţu Varga

Din informaţiile FANATIK, Neluţu Varga a fost externat din spital, la aproape două săptămâni de la problema de sănătate pe care a avut-o după ce Pyunik Erevan a eliminat-o pe CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

În prezent, situaţia lui Neluţu Varga este una bună, din punct de vedere motric și al vorbirii. Patronul lui CFR Cluj a acuzat probleme la mâna dreaptă, pe care nu o mai simţea. Din acest motiv medicii au bănuit o semipareză, însă nu a fost cazul.

De-a lungul zilelor petrecute în spital, medicii l-au controlat non-stop pe Neluţu Varga, iar evoluţia a fost una pozitivă. Datorită problemelor pe care le-a avut la mâna dreaptă, omul de afaceri a fost nevoit să stea mai mult timp internat, pentru a fi monitorizat atent de doctori.

ADVERTISEMENT

Neluţu Varga a ridicat-o pe CFR Cluj: cinci titluri consecutive în SuperLiga

Neluţu Varga a preluat-o pe CFR Cluj în 2017, iar echipa s-a ridicat imediat. Primul sezon a adus şi primul trofeu de campion din noua eră a formaţiei din Gruia, iar ardelenii au obţinut, în total, cinci titluri consecutive în SuperLiga.

Mai mult decât atât, CFR Cluj a fost la un pas de calificarea în grupele Ligii Campionilor, în sezonul 2019-2020, când Slavia Praga a eliminat-o în play-off. Vorbim despre stagiunea cu cel mai lung parcurs al ardelenilor în cupele europene, cu 16 meciuri jucate. Pe lângă mari victorii cu Celtic, Lazio şi Rennes, clujenii au părăsit Europa League în 16-imile de finală, fără să cunoască înfrângerea în dubla cu Sevilla.

ADVERTISEMENT

De atunci, marele vis al lui Neluţu Varga a fost s-o vadă pe CFR Cluj în grupele Ligii Campionilor, însă ultimele trei tentative s-au soldat cu un eşec de fiecare dată.

În 2020, ardelenii au fost eliminaţi de Dinamo Zagreb la loviturile de departajare, în turul 2. Apoi, un an mai târziu, Young Boys Berna a învins-o, în turul 3, pe CFR Cluj. În această vară, campioana României s-a oprit în primul tur, după dubla cu Pyunik Erevan.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj e la două duble de grupele Conference League

Eliminată în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, CFR Cluj a ajuns în Conference League. În turul 2, campioana României a trecut de Inter Club d’Escaldes, după 3-0 şi 1-1, iar următorul adversar este Şahtior Soligorsk.

Până la dubla cu Şahtior Soligorsk, CFR Cluj îşi va afla, pe 2 august, posibilul adversar din play-off-ul Conference League. La această tragere la sorţi, formaţia din Gruia nu va fi cap de serie, iar în prima urnă se vor regăsi cele cinci echipe eliminate din turul 3 preliminar al Europa League (ruta campioanelor).

ADVERTISEMENT