News

Ultimele detalii despre starea lui Mihai Constantinescu. A suferit un al doilea stop cardiac! Cum se simte artistul și ce îi fac medicii

14.05.2019 | 09:21
Ultimele detalii despre starea lui Mihai Constantinescu A suferit un al doilea stop cardiac Cum se simte artistul si ce ii fac medicii

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu s-a înrăutățit peste noapte! Artistul a suferit încă un stop cardio-respirator, în timp ce se afla sub observație la Spitalul Floreasca, din Capitală! Medicii de la Spitalul Floreasca, unde artistul a fost internat luni seară, spun că acesta a suferit un al doilea stop cardio-respirator și este în comă, asistat de aparate, în secţia de terapie intensivă.

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu s-a înrăutățit

Cea care a sunat la ambulanță, luni seara, a fost chiar soția artistului, Simona Secrier, care l-a găsit pe artist prăbușit în casă, în stare de inconștiență. Femeia a sunat imediat la 112, iar la adresa unde locuiesc cei doi cântăreți a sosit o ambulanță.

Medicii de pe ambulanță s-au luptat din greu pentru a-l readuce la viață pe artist. Aceștia l-au resuscitat mai bine de 20 de minute. Imediat după ce i-a revenit pulsul, ambulanțierii au hotărât să îl transporte de urgență la Spitalul Floreasca, deoarece starea sa de sănătate era una extrem de gravă.

Stare de sanatate Mihai Constantinescu
Sotia lui Mihai Constantinescu este cea care a vazutca starea de sanatate a sotului sau se degradeaza rapid, asa ca a sunat la 112.

Mihai Constantinescu suferă de 10 ani de boli de inimă

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a avut probleme de sănătate și în urmă cu două luni. El a ajuns la Spitalul Universitar cu probleme respiratorii și tensiune oscilantă, motiv pentru care şi-a anulat toate concertele.Artistul a suferit două intervenții la inimă în ultimii 10 ani.

Cu 12 ani în urmă i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a ajuns din nou pe masa de operații. În ultimii ani a întâmpinat mai multe probleme de sănătate. Mihai Constantinescu suferea de mulţi ani de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.

Mihai Constantinescu și Simona Secrier sunt împreună de mai bine de 18 ani. În urmă cu câțiva ani, cei doi și-au oficializat relația, însă în mare secret. Alături de cei doi miri au fost nașii, dar și o mână de prieteni de suflet, care au participat la nuntă și la petrecerea de după.

Tags: