ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ultimele detalii despre transferul lui Olimpiu Moruțan în Golf: ”Vreau bani mulți”

Autor: Traian Terzian | 07.01.2021 | 23:37
Ultimele detalii despre transferul lui Olimpiu Moruțan în Golf: ”Vreau bani mulți”
Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a oferit ultimele detalii despre posibilul transfer al lui Olimpiu Moruțan în Golf și a precizat că nu îl lasă să plece pe mai puțin de 15 milioane de euro pentru că ar vrea mai degrabă să-l vândă în Europa. Sursă foto: Sport Pictures

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a oferit ultimele detalii despre posibilul transfer al lui Olimpiu Moruțan în Golf și a precizat că nu îl lasă să plece pe mai puțin de 15 milioane de euro pentru că ar vrea mai degrabă să-l vândă în Europa.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Al Jazira din Emiratele Arabe Unite oferă 10,5 milioane de euro într-o singură tramnșă pentru mijlocașul roș-albaștrilor.

Internaționalul de tineret e cel mai bun pasator din Liga 1, oferind nu mai puțin de zece assist-uri în doar 14 partide în acest sezon și în care a jucat 362 de minute.

Gigi Becali explică de ce nu-l transferă în Golf pe Olimpiu Moruțan

”Au început caterinca și miștoul că am zis că am avut ofertă de 10 milioane. Bine, mă, o să aflați când se va vinde și gata. Câștig ceva dacă mă laud cu oferta? Câștig când intră banii-n buzunar. Nu mai știu cum să fac, oricum nu e bine”, a declarat Gigi Becali despre oferta de transfer din Golf pentru Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

”Gică Popescu e un om care e specialist. Gică Popescu știe marfa lui. Nu a vândut o marfă de 10-15 milioane. Eu îi mulțumesc de sfat. Dar când e vorba de vândut sau de cumpărat, eu decid. Moruțan, e mai bine să plece la o echipă din Europa, să iau 30 de milioane de euro, nu 15, și el trei milioane salariu”, a mai spus finanțatorul la emisiunea Digi Sport Special.

”Când e vorba de bani, nu aveți gândirea mea. Eu vreau bani mulți. Până acum s-a dovedit că am făcut bine. Faliment Dinamo, faliment Rapid, faliment Vaslui. Îl țin pe Moruțan ca să am mai multe șanse la titlu.

Câștig campionatul, ipotetic, mă duc în Liga Campionilor, Moruțan costă mai mult sau mai puțin? Eu cred că dacă Moruțan juca în Liga Campionilor făcea 40 de milioane, așa vreau doar 15 pe el. Coman la fel, Man la fel. Mă refer la potențialul lui Moruțan. Poate nu fac bine, dar dacă așa vreau eu. Am demonstrat de vreo 15 ani că fac bine”, a încheiat Becali.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan a fost comparat de fostul său patron de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, cu Ianis Hagi, care este și el al doilea cel mai bun pasator din campionatul Scoției. Acesta crede că jucătorul de la FCSB este chiar mai bun decât fiul ”Regelui”.

Performanţele bune i-au adus mărirea cotei de piaţă, astfel că în prezent este evaluat la 1.300.000 de euro. Anterior, jucătorul era cotat la 800.000 de euro. Pe lângă cifrele bune din campionat, Olimpiu Moruţan a fost decisiv şi la naţionala de tineret a României.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!