Sport

Vali Gheorghe, oficial la FCSB! Câți bani a plătit Gigi Becali pentru mijlocașul Astrei. Update exclusiv

FCSB a anunțat, în mod oficial, transferul lui Vali Gheorghe de la Astra Giurgiu.
03.09.2021 | 18:40
Vali Gheorghe oficial la FCSB Cati bani a platit Gigi Becali pentru mijlocasul Astrei Update exclusiv
Vali Gheorghe, oficial la FCSB! Câți bani a plătit Gigi Becali pentru mijlocașul Astrei. Update exclusiv
ADVERTISEMENT
03-09-2021
15:39

Vali Gheorghe, oficial la FCSB

Așa cum FANATIK a anunțat, în exclusivitate, FCSB l-a transferat pe Vali Gheorghe de la Astra Giurgiu.

 

03-09-2021
07:54

Cât l-a costat Valentin Gheorghe pe Gigi Becali

După ce a anunțat încă de joi, 2 septembrie, oficializarea transferului la FCSB a lui Valentin Gheorghe, FANATIK a aflat și care este suma pe care Gigi Becali a plătit-o celor de la Astra pentru serviciile mijlocașului. 150 de mii de euro vor intra în conturile giurgiuvenilor în schimbul fotbalistului care a participat cu naționala României la Jocurile Olimpice. Site-ul nostru a aflat și că Vali Gheorghe va fi prezent începând de astăzi, 3 septembrie, la antrenamentele lui Edi Iordănescu.

02-09-2021
16:19

Vali Gheorghe la FCSB! Gigi Becali s-a înțeles cu Astra pentru transferul jucătorului. Urmează anunțul oficial!

Vali Gheorghe este al doilea transfer pe care-l face FCSB după numirea lui Edi Iordănescu. A fost mai întâi lovitura dată cu aducerea lui Claudiu Keșeru, anunțată exclusiv de FANATIK, acum a urmat mijlocașul Astrei Giurgiu.

Gigi Becali și oficialii de la Astra s-au pus de acord în cele din urmă pentru transferul lui Vali Gheorghe. Acesta va semna cu FCSB un contract pe o perioadă de cinci ani, anunțul oficial fiind așteptat în următoarele ore.

28-08-2021
14:40

MM Stoica a confirmat Fanatik referitor la transferul lui Vali Gheorghe la FCSB

Într-o discuție cu suporterii FCSB pe pagina de Facebook a clubului, Mihai Stoica a confirmat informațiile oferite în exclusivitate de FANATIK referitoare la transferul lui Vali Gheorghe de la Astra.

„A fost o propunere din partea Astrei, ca Vali Gheorghe să devină jucătorul nostru, să rămână și Astra co-proprietară. Când noi am acceptat propunerea, cred că a fost prea târziu, acum Astra solicită o sumă de bani, e puțin ciudat să faci o ofertă și după tot tu să revii. Cred că dacă ne întâlnim la jumătatea drumului, sunt șanse mari să devină jucătorul nostru”, a spus Mihai Stoica.

Vali Gheorghe (24 de ani) este un produs al Astrei, iar, în vara lui 2016, a fost adus la prima echipă a clubului giurgiuvean.

După transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, care a fost anunțat, în exclusivitate, de FANATIK, FCSB a început din nou negocierile pentru aducerea lui Vali Gheorghe, jucător care a mai fost dorit, în trecut, de echipa lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Ultimele detalii despre transferul lui Vali Gheorghe la FCSB

FANATIK a aflat că FCSB s-a înțeles, inițial, cu Astra pentru a-l aduce, liber de contract, pe Vali Gheorghe, urmând ca formația giurgiuveană să primească 50 la sută dintr-un viitor transfer.

Însă, clubul deținut de Ioan Niculae s-a răzgândit și le-a cerut, celor de la FCSB, 200.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Vali Gheorghe. Din informațiile noastre, sunt șanse mari ca transferul lui Vali Gheorghe la FCSB să fie perfectat cât de curând!

ADVERTISEMENT

Vali Gheorghe vrea să plece de la Astra

Recent, Vali Gheorghe a declarat faptul că vrea să plece cât mai repede de la Astra.

Totodată, fotbalistul susține că a primit asigurări din partea Astrei că una dintre ofertele venite pe numele acestuia va fi acceptată.

„Sper să rămân cât mai puțin la Astra. Deocamdată sunt bine, mă antrenez, iar conducerea mi-a promis că în cel mai scurt timp voi putea să plec.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu cineva din club, mi-au promis că în zilele următoare vor accepta o ofertă venită la club.

Am transmis conducerii că nu sunt fericit în acest moment, sper să mă lase să joc în Liga 1 sau în străinătate.

ADVERTISEMENT

Cum am spus, există promisiuni că în zilele următoare vor accepta o ofertă, care va fi cea mai bună pentru ei.

Eu îmi doresc foarte mult să plec, să am continuitate, să rămân pe drumul cel bun. În ultimii doi ani am fost golgheterul Astrei și vreau mai mult, acum”, a declarat Vali Gheorghe, recent, la Digi Sport.

  • 900.000 de euro este cota lui Vali Gheorghe, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 2,12 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT