Sport

Ultimele detalii despre Valentin Mihăilă. Internaționalul român a revenit la antrenamentele Parmei. Exclusiv

După aproximativ două luni în care a stat departe de terenul de joc, Valentin Mihăilă a revenit la antrenamentele celor de la Parma.
04.11.2022 | 09:45
Ultimele detalii despre Valentin Mihaila Internationalul roman a revenit la antrenamentele Parmei Exclusiv
Ultimele detalii despre Valentin Mihăilă. Internaționalul român a revenit la antrenamentele Parmei. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Parma își dorește să promoveze în Seria A la finalul acestui sezon, iar Valentin Mihăilă și Dennis Man sunt doi dintre cei mai importanți jucători ai italienilor. FANATIK a aflat în exclusivitate că fostul fotbalist al Universității Craiova a revenit la antrenamentele conduse de Fabio Pecchia.

Valentin Mihăilă a revenit la antrenamentele Parmei. Când ar putea reveni pe teren internaționalul român

După împrumutul în Serie A la Atalanta, internaționul român de 22 de ani a revenit la Parma în vara acestui an. Valentin Mihăilă a avut un start de sezon extraordinar la formația italiană, pentru care a înscris două goluri și a oferit trei pase decisive.

ADVERTISEMENT

Din păcate, fostul jucător al „Științei” a suferit o ruptură musculară în etapa a cincea din Serie B cu Ternana, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Acesta a început partida ca titular, însă a părăsit terenul în minutul 12, deoarece a acuzat dureri muscalare după executarea unei lovituri libere.

Din cauza accidentări, Valentin Mihăilă a ratat meciurile echipei naționale a României din Liga Națiunilor, cu Finlanda și Bosnia-Herțegovina din septembrie. „Tricolorii” au obținut patru puncte din cele două partide, însă au terminat grupa pe ultima poziție și au retrogradat în Divizia C.

ADVERTISEMENT

Din informațile FANATIK, Valentin Mihăilă a început de astăzi antrenamentele împreună cu restul jucătorilor de la Parma. Astfel, atacantul român este aproape de revenirea în tricoul formației italiene, după aproximativ două luni de la accidentare.

Valentin Mihăilă și Dennis Man i-au impresionat pe italieni

Tânărul atacant le-a atras atenția jurnaliștilor italieni, încă de la revenirea la Parma din această vară. În momentul accidentării din partida cu Ternana, Valentin Mihăilă era cel mai bun pasator decisiv din Serie B.

ADVERTISEMENT

„Valentin Mihăilă și Roberto Inglese au fost la înălțime în acest debut de sezon, fiind decisivi cu golurile și assisturile pe care le-au reușit. Amândoi sunt golgheterii Parmei, iar românul este pe primul loc în Serie B la pase decisive. Pecchia știe că se poate baza pe ei“, au spus jurnaliștii de la ParmaLive.

La fel ca și Valentin Mihăilă, Dennis Man este văzut drept unul dintre cei mai valoroși jucători din lotul antrenat de Fabio Pecchia. Acesta a revenit la antrenamentele Parmei și își poate face apariția în următoarele partide din Serie B.

ADVERTISEMENT

„Revenirea lui Dennis Man se apropie din ce în ce mai mult. Mai mult, fotbalistul ofensiv român a dat un indiciu și a postat pe Instagram o fotografie de la antrenamente alături de colegii săi. După două săptămâni, Man ar putea fi din nou disponibil, cel puțin pentru bancă, la meciul de sâmbătă cu Como”, au declarat jurnaliștii italieni.

  • 22 de ani are Valentin Mihăilă
  • 3 goluri a înscris de la revenirea la Parma
  • 3 pase decisive a oferit în Serie B
  • 5,5 milioane de euro este cota de piață a internaționalului român, conform transfermarkt
ADVERTISEMENT