Fotbal international

Ultimele detalii despre viitorul lui Radu Drăgușin: ”Nu e interesat de partea financiară”

27.02.2021 | 12:10
Ultimele detalii despre viitorul lui Radu Dragusin Nu e interesat de partea financiara
ADVERTISEMENT

Impresarul lui Radu Drăgușin, Florin Manea, a oferit ultimele detalii despre viitorul jucătorului român care mai are contract cu Juventus Torino până la finalul actualului sezon.

Presa italiană a scris în urmă cu o săptămână că apărătorul de 19 ani a decis să rămână la ”Bătrâna Doamnă” și va semna cât de curând prelungirea înțelegerii.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român poate beneficia de absenețele din defensiva lui Andrea Pirlo și ar putea apărea la întâlnirea cu Verona pentru prima dată ca titular în Serie A.

Viitorul lui Radu Drăgușin, detaliat de impresarul Florin Manea

Florin Manea a oferit ultimele detalii despre ce se va întâmpla în viitor cu Radu Drăgușin și anunță că există o înțelegere verbală cu Juventus, dar încă nu s-a semnat prelungirea contractului.

ADVERTISEMENT

”Drăgușin nu are deocamdată un contract semnat, este jucătorul lui Juventus până la vară. Sunt sume foarte bune, nu o să dau cifre. El este foarte mulțumit de ceea ce se discută. Sunt oferte scrise, a fost o discuție și cu Juventus și cred că s-a ajuns la un numitor comun”, a declarat impresarul la emisiunea Digi Sport Matinal.

”Încă nu s-a semnat nimic, am așteptat să se așeze cam toate ofertele și i le-am prezentat lui Radu. El nu e interesat de partea financiară, vrea să joace. Nu poți să spui că refuzi Juventus, dar vrem să avem niște garanții că lucrurile vor evolua în direcția pe care o vrea jucătorul”, a continuat Manea.

ADVERTISEMENT

Manea anunță că o decizie finală se va lua în martie

”De exemplu poți să pui o clauză ca el să joace cel puțin zece meciuri, altfel va pleca pe suma X. Au fost mai multe echipe care s-au interesat de el, Leipzig, Wolfsburg, Crystal Palace, Newcastle. Decizia nu este luată 100%, dar în mare parte va rămâne aici, pentru că aici a crescut.

Poate să vină mâine Real Madrid, pot să refuz? Sau vine o echipă și îmi garantează că Radu va juca 50% din meciuri. Juventus a fost de acord cu toate condițiile, în maxim două săptămâni se va lua o decizie. Contează unde se simte el bine”, a mai spus agentul.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Juventus Torino, Andrea Pirlo, a admis că Radu Drăgușin este o soluție viabilă pentru defensiva campioanei în meciul cu Hellas Verona, acolo de unde vor lipsi nume grele precum Danilo, Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci și Juan Cuadrado.

ADVERTISEMENT