Life

Ultimele detalii despre Vlăduța Lupău, după ce a ajuns pe patul de spital. Probleme serioase pentru vedetă: „Început de pneumonie”

Ultimele detalii despre Vlăduța Lupău. Vedeta a ajuns pe patul de spital și abia acum a mărturisit ce probleme de sănătate are.
16.12.2022 | 11:05
Ultimele detalii despre Vladuta Lupau dupa ce a ajuns pe patul de spital Probleme serioase pentru vedeta Inceput de pneumonie
Ultimele detalii despre Vlăduța Lupău, după ce a ajuns pe patul de spital. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a vorbit despre starea sa de sănătate, după ce s-a filmat pe patul de spital.

Ultimele detalii despre Vlăduța Lupău, după ce a ajuns pe patul de spital

Vlăduța Lupău încă nu se simte deloc bine, după cum ea însăși a menționat. Are febră foarte mare, de 39 de grade și are puroi în gât de zile bune.

Mai mult, după ce vedeta a refuzat să meargă la un medic crezând că stările de rău îi vor trece, aceasta a mai dezvoltat și un început de pneumonie.

ADVERTISEMENT

Dar Vlăduța Lupău nu a avut altă scăpare decât să meargă la spital, unde a primit un tratament ce speră să o facă bine în cel mai scurt timp.

„O țin cu febră 39 și puroi în gât de câteva zile… credeam că-s voinică și îmi trece. M-am înșelat.

ADVERTISEMENT

Între timp am făcut și început de pneumonie… sper să îmi revin repede cu tratamentul primit azi când m-am decis să merg la spital”, a povestit artista.

Vlăduța Lupău și-a anulat spectacolele

Vlăduța Lupău mai are un motiv de suferință în afară de faptul că are febră și se simte rău.

ADVERTISEMENT

Ea nu poate să își vadă nici copilul decât de la distanță, pentru că încearcă să stea cât mai departe de fiul ei pentru a nu-l îmbolnăvi și pe el.

De asemenea, vedeta i-a averizat pe fani să aibă grijă pentru că se pot îmbolnăvi și ei de această viroză.

ADVERTISEMENT

„Nu stau lângă Iair, doar la depărtare și îmi pun 2 măști. Aveți grijă de voi că cică e o viroză puternică asta cu >”, a mai spus artista.

Vlăduța Lupău și-a anulat concertele din perioada următoare din cauza problemelor de sănătate. Aceasta trebuia să cânte șa Chișinău, dar i-a anunțat pe fani că nu mai poate onora spectacolul.

”Din motive de sănătate, nu ajung azi la spectacolul de la Chișinău. Ne vedem la următorul”, a scris Vlăduța Lupău.

ADVERTISEMENT