Life

Ultimele imagini cu Cătălina Isopescu în viață. Sfâșietor cum arăta, la doar 49 de ani

09.04.2021 | 09:26
Ultimele imagini cu Catalina Isopescu in viata Sfasietor cum arata la doar 49 de ani
Ultimele imagini cu Cătălina Isopescu în viață. Sfâșietor cum arăta, la doar 49 de ani. Sursa foto: spynews.ro
ADVERTISEMENT

Cătălina Isopescu, fiica celebrului prezentator Emanuel Isopescu, a încetat din viață la numai 49 de ani. Ultimele imagini o arată slăbită, palidă și trasă la față, semn că avea ceva probleme medicale de care nu a vorbit niciodată. 

Fostul fotomodel suferea, cel mai probabil, de o boală necruțătoare având în vedere că ultima sa apariție pe rețelele de socializare o arată complet diferită față de cum o știau oamenii. Extrem de slabă și fără să zâmbească, vedeta a șocat prin schimbările suferite în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Iubita actorului și fostului concurent de la Exatlon, Oltin Hurezeanu, ar fi suferit de o afecțiune care i-a dat mari dureri de cap. Vestea că a murit a fost dată în cursul zilei de joi, 8 aprilie 2021, chiar de partenerul ei de viață, care a rămas cu un gol imens în suflet.

Cătălina Isopescu, ultimele apariții. Cum arăta regretatul fotomodel la 49 de ani

„Nu e soare de când ai plecat”, a scris actorul Oltin Hurezeanu pe rețelele de socializare, în timp ce sora regretatei Cătălina Isopescu, Ioana, a caracterizat-o ca fiind „cea mai frumoasă fată din lume”.

ADVERTISEMENT

Moartea neașteptată a fostului fotomodel vine la mai puțin de un an de când și-a pierdut tatăl. Prezentatorul Emanuel Isopescu a pierdut lupta cu boala în septembrie 2020, după ce în urmă cu 10 ani suferise o operație pe cord.

Ultimele imagini cu Cătălina Isopescu în viață
Ultimele imagini cu Cătălina Isopescu în viață. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Mesajele de condoleanțe nu au întârziat să apară, oamenii exprimându-și regretul pentru moartea modelului care a devenit cunoscut la începutul anilor 90.

ADVERTISEMENT

„Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. Am văzut-o în diferite show-uri de modă.

Am avut bucuria să lucrăm împreună, eu eram în echipa de producție a unui show electrizant, puternic, Jar, al Janinei Sârbu, show care a avut loc în Sala Tronului din Palatul Regal, ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă.

ADVERTISEMENT

M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri”, a scris jurnalista Irina Ionescu Homoriceanu în mediul online.

Cătălina Isopescu, prin ochii criticului de modă Ovidiu Buta

„Cătălina este un personaj complex, o femeie uluitoare și extrem de inteligență. Într-o perioada în care Cătălin Botezatu își tapetă casă și viață cu însemnele Versace, iar cizmele din perspex pe care le purta Janine erau considerate simboluri absolute ale modei.

Cătălina trecea senină și elegantă prin viață îmbrăcată invariabil în negru, cu părul strâns într-o coadă simplă, oricând dispusă să între într-o discuție cu tema Modă. Iso trăia cu 10 ani înaintea tuturor, branșată la o lume la care doar visam”, spunea Ovidiu Buta acum mult timp despre regretata Cătălina Isopescu.

ADVERTISEMENT
Tags: