News

Ultimele imagini cu Emi Pian în viață! Interlopul agoniza pe targa medicilor. Cum a fost adus la spital. Video

04.08.2020 | 16:40
Ultimele imagini cu Emi Pian in viata Interlopul agoniza pe targa medicilor Cum a fost adus la spital Video
Emi Pian pe targa medicilor. Sursa foto - captură antena 3
ADVERTISEMENT

Au apărut ultimele imagini cu Emi Pian în viață. Băiatul interlopului Nicolae Duduianu a fost adus de prieteni la spital, într-o încercare disperată de a-l salva.

Starea acestuia nu era una deloc bună. Amicii săi l-au mutat din mașină pe targa medicilor. Antena 3 a postat mai multe imagini de la intrarea în unitatea medicală.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, conform sursei citată, la spital ar fi ajuns și agresorul acestuia. Cel care l-a atacat pe Emi Pian nu a scăpat de răzbunare.

Ultimele imagini cu Emi Pian în viață!

Starea lui este una gravă după ce ar fi fost atacat de fratele interlopului ucis. Pe imagini se vede cum Emi Pian este scos din mașină.

ADVERTISEMENT

Imediat, băiatul interlopului Duduianu a fost preluat de echipajele medicale. Acesta a fost așezat pe o targă și dus în blocul operator de urgență.

O altă cameră surprinde cum Emi Pian strânge brațul unui prieten. Întreg scandalul ar fi pornit de la sumele uriașe de bani, sute de mii de euro, pe care Emi Pian le împrumuta celor care participau la partidele de barbut.

ADVERTISEMENT

Conform primelor informații, pe rețelele de socializare, interlopul primise numeroase „avertismente” să înceteze cu această practică.

În ciuda eforturilor disperate ale medicilor, Emi Pian nu a mai putut fi salvat. Ciprian Napi, agresorul său i-a tăiat vena femurală și acesta a pierdut foarte mult sânge.

ADVERTISEMENT

VEZI ULTIMELE IMAGINI CU EMI PIAN ÎN VIAȚĂ AICI

„În această dimineaţă, în jurul orei 03.00, prin apel 112, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, a anunțat și Poliţia Capitalei.

Din primele informații, scandalul uriaș ar fi început în timpul unei partide de barbut. Emi Pian juca alături de mai mulți interlopi din Capitală, iar la un moment dat, între acesta și alți jucător a izbucnit un conflict.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: