News

Ultimele imagini cu Florina Cercel! Cum arăta actriţa înainte să moară. FOTO

30.07.2019 | 11:48
Ultimele imagini cu Florina Cercel. Sursa foto: bzi.ro

Marea artistă Florina Cercel s-a stins din viață astăzi, 30 iulie 2019, la vârsta de 76 de ani. Actrița suferea de cancer la plămâni și a ținut ascunsă boala pe care o avea. Printre ultimele apariții ale Florinei Cercel se numără cea din emisiunea „Voi cu Voicu” difuzată la începutul acestui an la Antena 3, în luna ianuarie.

Florina Cercel a apărut ultima oară în emisiunea Mirelei Voicu

În apariția de la Antena 3, Florina Cercel nu dădea semne că era bolnavă. Ba dimpotrivă, la vârsta de 76 de ani arăta foarte bine. La fel de cochetă cum a fost toată viața, zâmbitoare și caldă, actrița a vorbit cu Mirela Voicu despre cariera ei impresionantă depănând cele mai frumoase amintiri.

Actrița i-a mulțumit în respectiva emisiune medicului Iancu Mocanu, cel care la un moment dat i-a salvat viața. Aceasta a avut o operație dificilă: „Știu cum mi-ați ținut inima în mână”. 

Ultimele imagini cu Florina Cercel: Actrița arăta impecabil la vârsta de 76 de ani

Actrița s-a plâns și de soarta pe care o are teatrul românesc. A declarat că deși apar foarte mulți actori și există multe academii, regretă că nu se mai construiesc teatre în România.

„Pasiunea mea pentru teatru poate fi o viață și, uite, în 28 ianuarie fac o vârstă atât de… (n.r.: 28 ianuarie 2019 – a făcut 76 de ani). Talentul meu, forța mea îmi vin de la modelele pe care le-am avut, lângă care am stat. Olga Tudorache, Marcela Rusu, această mare regizoare Marieta Sadova… Sunt mulți regizori cu care am lucrat extraordinar. Am fost parteneră cu uriașul George Constantin, un actor senzațional. Pentru mine ei sunt vii, trăiesc în mine… Dinică, Moraru. Cu cei doi am fost atât de prietenă încât mi-e greu să vorbesc despre ei la trecut”, a povestit emoționată artista la Antena 3.

Actrița a fost decorată cu Ordinul Național în grad de Cavaler de către fostul președinte al României, Ion Iliescu, în anul 2002.