Life

Ultimele imagini cu Liviu Chiorpec de la Chefi la Cuțite. Cunoscutul bucătar a fost răpus de o boală nemiloasă

Regretatul Liviu Chiorpec a apărut pentru ultima dată la Chefi la Cuțite în marea finală . Acesta părea extrem de fericit și deborda de energie. Nu a spus niciun cuvânt despre lupta pe care o ducea cu o boală cumplită.
06.11.2021 | 15:41
Ultimele imagini cu Liviu Chiorpec de la Chefi la Cuțite. Cunoscutul bucătar a fost răpus de o boală nemiloasă. Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

În urmă cu două zile s-a aflat o veste cumplită. Liviu Chiorpec, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Chefi la cuțite a încetat din viață, după ce s-a luptat cu o boală cumplită.

Cunoscutul bucătar a apărut pentru ultima dată în cadrul emisiunii Chefi la cuțite în marea finală.

ADVERTISEMENT

Atunci, a fost invitat să jurizeze preparatele, dar nu a vorbit deloc despre viața sa.

Ultimele imagini cu Liviu Chiorpec de la Chefi la Cuțite. Cunoscutul bucătar a fost răpus de o boală nemiloasă

Liviu Chiorpec a participat la mai multe ediții Chefi la cuțite. A fost concurent, dar și jurat. În ultimul sezon a avut mai multe apariții. A jurizat pe 7 martie amuleta Chefi la cuțile, când a degustat preparatele gătite de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Părea extrem de fericit și deborda de energie. Nimeni nu s-ar fi gândit că acesta avea cancer. În momentul în care Gina l-a întrebat dacă este sănătos,  Liviu Chiorpec declara: “Sunt testat. Sunt sănătos, sunt sănătos.”

ADVERTISEMENT

Cunoscutul bucătar a fost invitat și în finala emisiunii pentru a juriza.

Ce profesie avea Liviu Chiorpec

Liviu Chiorpec era inginer. După ce a lucrat în acest domeniu aproape 20 de ani a decis să devină bucătar.

“Sunt foarte pasionat de gastronomie. Sunt private chef, dacă vrei așa. Am cursuri de gătit, însă organizez petreceri. Se întâmplă totul în apartamentul meu, care e organizat cumva ca un bistro, cu o bucătărie cu masă centrală, să stăm toți în jurul mesei, acolo. Să se întâmple totul în aceeași cameră”, povestea acesta în luna martie.

ADVERTISEMENT

Sute de mesaje au fost postate pe rețelele de socializare după ce s-a aflat că Liviu Chiorpec s-a stins din viață.

“Drum bun, prieten drag. Dumnezeu să te odihnească”, a scris Cătălin Scărlătescu.

“Când l-am văzut ultima dată pe Liviu Chiorpec , am râs amândoi când i-am zis că o să îmbete toți îngerii, înainte să termine de gătit. Rămas bun, frend. Sper că te-au așteptat cu șampanie și că sufletul tău e ușor acum, ca bulele cele mai fine”, a scris Răzvan Exarhu.

ADVERTISEMENT

“Mi-e trist, mi-e frig, mă gândesc că cei buni și cu lumini în suflete pleacă prea brutal, prea rapid din viața ta. Ne-am cunoscut călcându-ne pe picioare la cursurile de tango și am continuat povestind despre mări, țări si cărți, iubiri pierdute și piruete ale vieții”, este o parte din mesajul postat de Raluca Neagu.

ADVERTISEMENT