News

Ultimele imagini cu Luiza Melencu în viaţă, postate de cea mai bună prietenă: „Nu te-am uitat”

05.09.2019 | 11:23
Ultimele imagini cu Luiza, postate de o prietenă pe Facebook. Sursa foto: Facebook Melinda Livadariu

Una dintre cele mai bune prietene ale Luizei din Caracal a postat imagini nemaivăzute până acum cu tânăra de 18 ani care a dispărut pe 14 aprilie. Ultimele imagini cu Luiza Melencu au apărut pe Facebook-ul Melindei Livadariu. Prietena adolescentei despre care nu se știe nimic până acum a atașat și câteva cuvinte emoționante la clipulețul de pe rețeaua de socializare.

Ultimele imagini cu Luiza Melencu, prima victimă a lui Gheorghe Dincă

Lulu, așa cum îi spuneau apropiații, era extrem de fericită în imaginile din respectivul videoclip. Prietenii tinerei din Olt nu și-ar fi imaginat niciodată că se va ajunge la o asemenea tragedie. Imaginile postate de Melinda au strâns peste 80.000 de vizualizări, iar oamenii au comentat cu părere de rău despre soarta Luizei.

„Ultimele imagini cu Luiza Melencu. Lulu suflet drag nu te-am uitat sper să fii găsită. Un copil cu pofta de viață a dispărut, unde? Doar Dumnezeu știe… Poliția Română care este mâna-n mână cu interlopii au distrus zâmbetul unui copil nevinovat!”, este mesajul postat de Melinda la imaginile cu Luiza.

ultimele imagini luiza
Luiza Melencu era o tânără zâmbitoare și plină de ambiții mărețe. Sursa foto: Facebook Melinda Livadariu

Ancheta de la Caracal continuă într-o nebuloasă totală

Ancheta în cazul fetelor dispărute de la Caracal continuă. Dacă în privința Alexandrei Măceșanu există confirmarea că aceasta ar fi fost omorâtă, având în vedere că rezultatele de la INML arată că ADN-ul găsit în oasele și dinții din butoi este al ei, despre Luiza Melencu nu se știe absolut nimic nici până azi.

Cercetările continuă, iar acum suspectul Gheorghe Dincă este supus unei expertize psihiatrice. Totodată, Dincă urmează să fie supus testului poligraf pentru a se afla unde a mințit și unde a spus adevărul. Gheorghe Dincă este în moment sub supravegherea strictă a autorităților, acesta aflându-se în custodia Poliției Capitalei, unde se află în arest.