Ultimele imagini cu tinerele care au murit în avionul prăbuşit, după petrecerea burlăciţelor

Mina Basaran, tragedie, avion prabusit

Fiica unui prosper om de afaceri turc, cele şapte prietene şi trei membri ai echipajului au murit duminică, după ce un avion privat sa prăbuşit în Iran.

Avionul se întorcea în Turcia dinspre Dubai, unde Mina Basaran, 28 de ani, a organizat petrecerea burlăciţelor, ea urmând să se căsătorească în scurt timp, relatează thenational.ae.

Avionul în care se aflau fetele aparţinea Basaran Holding, companie ce îi aparţine lui Huseyin Başaran, tatăl Minei. Acesta a deţinut şi o echipă de fotbal, iar în ultimii ani avea afaceri profitabile în finanţe, construcţii, turism, aviaţie sau energie.

 

 

Nooooo, that's not right. Mina is alive. These are a bitter dream #minabaśaran

A post shared by mina basharan (@minabasaran_official) on

Potrivit aceleiaşi surse, tânăra făcea parte din consiliul de administraţie al companiei tatălui şi se pregătea să conducă afacerile.

Mina Basaran s-a logodit în octombrie cu Murat Gezer, de asemenea, om de afaceri, iar nunta urma să aibă loc pe 14 aprilie.

Mina Başaran a avut petrecerea burlăciţelor alături de şapte prietene, la Dubai, unde au asistat la un concert al artistei Rita Ora. Într-o ultimă fotografie postată pe contul de Instagram, Mina Başaran apărea alături de celelalte şapte prietene, la un hotel din Dubai.

Sursă: www.ştirileprotv.ro