News

Ultimele imagini cu Zina Dumitrescu în viață! Spunea că nu mai are poftă de mâncare, dar nu mai voia să vadă pe nimeni

28.03.2019 | 16:44
Ultimele imagini cu Zina Dumitrescu in viata Spunea ca nu mai are pofta de mancare dar nu mai voia sa vada pe nimeni
Iată ultimele imagini cu Zina Dumitrescu în viață!

Zina Dumitrescu s-a stins astăzi din viață, la 82 de ani! Cei care au cunoscut-o sunt șocați de vestea tragică. Ultimele imagini cu Zina Dumitrescu în viață au fost în cadrul unui interviu. „Am chemat salvarea din aceleași motive ca și până acum. Zina nu s-a simțit bine, nu mai are chef de nimic, e foarte slăbită. A refuzat să meargă la spital și nu a vrut să audă de o eventuală internare”, a mai declarat Cassian pentru Libertatea.

Ultimele imagini cu Zina Dumitrescu în viață!

Zina Dumitrescu s-a stins viață astăzi, 28 martie. Creatoarea de modă a refuzat să mai mănânce și prefera deseori să stea singură. Ultimele persoane care au vizitat-o pe vedetă au fost Valentina Pelinel și Dana Androne.

„Valentina Pelinel și Dana Androne au fost ultimele persoane pe care le-a văzut. Au fost acum câteva zile. Mi s-a părut ciudat că au vrut să îi lase o pungă cu câțiva biscuiți, dar ea nu a vrut să îi ia. A spus că nu are nevoie și a refuzat să îi ia!”, a povestit Ioan Casian, directorul azilului în care stătea Zina Dumitrescu.

Ultimele clipe de viață ale Zinei Dumitrescu

Ioan Casian, cel care a supravegheat-o pe creatoare în toți anii aceștia a făcut primele declarații la Antena Stars despre cum s-a comportat în ultimele clipe de viață. „Îi plăcea foarte mult să se uite la televizor și în ultima perioadă a stat retrasă în camera ei. Nu mai stătea la sala de mese, nu mai cobora la parter. Stătea închisă în ea.”

Ultimele imagini cu Zina Dumitrescu în viață
Ultimele imagini cu Zina Dumitrescu în viață

„Cu 30 de minute în urmă s-a întâmplat! Avea toate cele necesare! S-a retras în camera ei, însă din păcate s-a întâmplat! Am încercat cât am putut să îi fim aproape, am mai fost cu ea și la un restaurnat. Am încercat toate variantele ca utlima perioadă din viața ei să fie cât mai frumoasă! Ieri am vorbit ultima oară, azi nu am apucat să merg la dânsa în cameră. Mereu zicea că totul e ok. Știam însă că lucruile nu stau nici pe departe așa!”, a fost declarația directorului azilului Casa Snagov care afirma decesul.

Tags: