Sport

Ultimele imagini din viața lui Diego Maradona! Filmarea făcută publică de un vecin. Video

27.11.2020 | 18:17
Ultimele imagini din viata lui Diego Maradona Filmarea facuta publica de un vecin Video
ADVERTISEMENT

Au apărut și ultimele imagini cu Diego Maradona în viață, după ce un vecin a făcut publică filmarea care îl arată pe cel mai bun fotbalist din toate timpurile condus către casa sa din Tigre de mai mulți prieteni, după ce a fost externat în urma operației de creier pe care o suferise.

Imaginile au devenit virale pe internet și pare că sunt ultimele secvențe păstrate cu Diego Armando Maradona în viață, cu mai puțin de două săptămâni în urmă.

ADVERTISEMENT

În acest video, Maradona este ajutat să meargă de doi prieteni, fiind încă în convalescență după intervenția chirugicală, iar un alt prieten după cu el un scaun, probabil folosit de Diego pentru a se odihni.

Ultimele secvențe din viața lui Diego Armando Maradona în drum spre reședința din Tigre

În imaginile surprinse de o vecină, Diego Armando Maradona se afla pe stradă, în apropierea reședinței sale, înconjurat de patru persoane, două dintre acestea ajutându-l să meargă.

ADVERTISEMENT

Fetița vecinei care a realizat filmarea, exclamă fericită în momentul în care îl observă pe Maradona: „Salut, Diego!, iar Maradona, deși avea dificultăți mari de deplasare, face un efort și se întoarce către fetiță, o salută și îi face cu mâna, demonstrând încă o dată de ce este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din toate timpurile: „Ultima filmare a lui Maradona, una sfâșietoare, în care dovedește de ce este legenda Argentinei”, a titrat publicația britanică The Mirror.

Copilul de aproximativ trei ani, știa foarte bine pe cine a văzut pe stradă și era extrem de fericit că l-a văzut pe marele Diego Armando Maradona, probabil mama sa povestindu-i despre vecinul său celebru: „Maradona m-a salutat!”, a fost reacția fetiței, care era șinută în brațe de mama sa.

ADVERTISEMENT

Ultimele imagini cu Diego Maradona au sfâșiat inimile a zeci de milioane de argentieni care îl plâng de două zile pe străzile din Buenos Aires și din toată Argentina

Imaginile au produs extrem de multă emoție, dar mai ales tristețe în inimile argentienilor, care cu greu acceptă să își ia adio de la cel mai important om din istoria Argentinei.

Maradona a fost înmormântat la aproximativ 30 de ore de la constatarea decesului, pe data de 25 noiembrie 0ra 12:00 (17:00 a României), în urma unui stop cardiac, în timp ce se afla la reședința sa alături de avocatul său, un nepot, o asistentă medicală și un bucătar, care avea grijă ca Diego să aibă o alimentație corectă.

ADVERTISEMENT

Locul de veci al legendarului fotbalist argentinian este în cimitirul Bella Vista, din regiunea Buenos Aires, alături de tatăl său, Don Diego, care a murit în 2015 (87 de ani) și mama sa, Dalma, care a decedat în 2011 (81 de ani). Diego Armando Maradona a trăit doar 60 de ani.

ADVERTISEMENT