Fotbal intern

Ultimele imagini video cu Ilie Balaci în viaţă! Unde a fost înainte să moară

22.10.2018 | 11:22
Ultimele imagini video cu Ilie Balaci in viata Unde a fost inainte sa moara

Ilie Balaci a murit

pe 21 octombrie 2018, la vârsta de doar 62 de ani, după ce a făcut infarct. Fostul mare fotbalist român nu era cunoscut ca având probleme de sănătate şi chiar înainte cu o zi să se întâmple nenorocirea, Lorena Balaci, fiica sa povestea că este foarte bine şi că se află la Craiova pentru a vedea meciul cu FCSB, pe care oltenii l-au câştigat în memoria sa. La scurt timp de la trecerea sa în nefiinţă, au apărut ultimele imagini video cu Ilie Balaci în viaţă, într-un club.

”Mulțumesc bine! Tata este bine, sănătos, Slavă Domnului! Face bine în afara fotbalului românesc. Cu siguranță, călătoria lui în fotbal nu se încheie aici. Este la Craiova pentru meci. De fapt, o dată la două săptămâni merge acolo la meciurile Universității”, a spus Lorena Balaci cu doar o zi înainte ca tatăl său să îşi dea ultima suflare. Ilie Balaci a fost alături de câţiva prieteni, printre care şi fiul lui Adrian Mititelu, într-un club din Craiova, unde a stat până spre ora 4 dimineaţa. Fără să consume alcool, după cum au declarat cei care l-au însoţit, fostul mare fotbalist a mers acasă la somn, după care în jurul orei 8 dimineaţă a început să aibă probleme cu respiraţia.

Ultimele imagini video cu Ilie Balaci în viaţă

La scurt timp, mama sa, cea cu care era Ilie Balaci, a chemat ambulanţa. Până la apariţia medicilor, “Minunea Blondă” a căzut din picioare în braţele mamei, apoi manevrele de resuscitare efectuate până spre ora 12 nu au mai reuşit să-l aducă înapoi pe cel care cu doar câteva ore înainte se afla în discotecă alături de prieteni.

“Ilie Balaci a fost în club, dar nu a băut”

Marius Zăvoianu, un bun prieten al lui Ilie Balaci, povestea cum a decurs seara dinaintea morţii lui Ilie Balaci: “Ne-am despărțit azi-noapte, în jur de 3 și jumătate. Am văzut că tot s-a vorbit că a fost în club și alte lucruri de genul. Nu e adevărat, nu a băut, a plecat liniștit spre casă. Era de câteva zile la Craiova, a fost ziua cuiva din club, apoi urma să revină la București după meciul de diseară, ori luni, ori marți. Iar în dimineața asta trebuia să vină la mine și să mâncăm o ciorbă, stabilisem ora 11”, a spus Marius Zăvoianu pentru GSP.

Când va fi înmormântat Ilie Balaci

Ilie Balaci a fost omagiat de Universitatea Craiova la meciul cu FCSB, pe care oltenii l-au câştigat în ciuda faptului că în minutul 8, atunci când partida urma să fie oprită în memoria lui, Kelic a marcat în propria poartă. În cele din urmă, Craiova s-a impus cu scorul de 2-1, iar Koljic chiar a ratat şi o lovitură de la 11 metri pe final. Pe tot parcursul meciului fanii prezenţi pe “Ion Oblemenco” i-au scandat numele lui Balaci, cel care va fi înmormântat la Craiova, miercuri, 24 octombrie, la Cimitirul Ungureni.

Adrian Mititelu Jr, cel care a publicat ultima filmare cu Ilie Balaci înainte să moară, a dezvăluit o discuţie pe care ar fi avut-o cu acesta: “Toată noaptea am petrecut-o alături de Ilie Balaci, care s-a prăpădit în această dimineaţă fulgerător şi toată noaptea am discutat numai despre câtă nedreptate i s-a făcut UNIVERSITATII CRAIOVA şi cât şi-ar dori să revenim în Liga 1. Nea Ilie o să mă ţin de promisiunea pe care mi-aţi cerut să v-o fac aseară şi o să revenim în Liga 1, a fost mesajul postat de fiul lui Adrian Mititelu pe pagina sa de Facebook.

Tags: