News

Ultimele informații despre Cristian, românul luat de viitură în Italia: “Tensiunea este mare”

Tragedia celor trei tineri uciși de viitură în Italia e departe de a se fi încheiat. Asta, pentru că unul dintre ei, Cristian, e de negăsit.
15.06.2024 | 11:19
Ultimele informatii despre Cristian romanul luat de viitura in Italia Tensiunea este mare
Ultimele informații despre Cristian, românul luat de viitură în Italia: “Tensiunea este mare”
ADVERTISEMENT

Prietenele sale Patrizia și Bianca au fost deja înmormântate, însă familia lui Cristian nu poate să facă acest lucru pentru că trupul luat de ape al tânărului este de negăsit. Au trecut deja mai bine de două săptămâni și pompierii par să se dea bătuți. Primarul din Premariacco recunoaște că tensiunea și frustrarea e mare.

Ultimele informații despre Cristian, românul luat de viitură în Italia

Întreaga comunitate e stresată de această situație, iar din România toată familia lui Cristian a venit pentru a-l găsi. Căutările din râul Natisone se desfășoară de mai bine de 14 zile, însă fără niciun succes. Cu toate că există un curent puternic, scafandrii au intrat în albia râului de mai multe ori, fără a găsi nimic.

ADVERTISEMENT

Specialiștii cred că trupul lui Cristian a fost dus într-o zonă de devărsare a râului unde apa are peste 6 metri. Așadar, aproape imposibil de găsit. “Tensiunea este mare, frustrarea la fel, dar nu ne vom opri“, a declarat primarul din localitate. Presa italiană nu știe cât timp vor mai dura aceste căutări.

”Scafandrii mi-au confirmat că formațiunea defileului de pe Natisone este atât de complexă încât este foarte dificil de inspectat în întregime fără a-și pune în pericol propria viață. Sunt părinții lui Cristian aici, este extrem de dureros”, a completat primarul orașului.

ADVERTISEMENT

La fel de actuală este și ancheta judiciară condusă de procurorul șef din Udine, Massimo Lia. Procurorii vor să vadă dacă pompierii au procedat corect și dacă cei trei tineri nu puteau si salvați. Mai ales că pe margine erau zeci de oameni care filmau momentul în care adolescenții stăteau îmbrățișați și așteptau să fie luați de viitură.

Situația a revoltat-o inclusiv pe mama Patriziei. ”Ce mă doare cel mai mult este că toată lumea a făcut poze și videoclipuri și nimeni nu le-a salvat. Poate că i-ar fi putut salva. Nu era important să faci videoclipuri. Fusese la plimbare, a sunat de mai multe ori la 112. Și-a lăsat numele, adresa”, a declarat mama fetei.

ADVERTISEMENT

Fratele lui Cristian Molnar speră că acesta mai e în viață

Cristian Molnar, în vârstă de 25 de ani, a dispărut în apele râului Natisone, din Premariacco, Italia, pe 31 mai. Au murit atunci și Patrizia Cormos și Bianca Doros, care se aflau împreună cu Cristian la o plimbare de dimineață. Au fost surprinși de viitură, însă au avut zeci de minute în care au stat pe o insulă de pământ, în speranța că vor fi salvați.

Cu toate că pompierii au ajuns la timp la fața locului și le-au aruncat mai multe funii, tinerii nu au reușit să se salveze. Din păcate nu a ajuns la timp un elicopter care ar fi putut să schimbe totul, astfel că viitura i-a luat pe adolescenți, care au murit înecați.

ADVERTISEMENT

Din România a venit și Radu Molnar, fratele lui Cristian. Acesta nu poate accepta moartea fratelui săi și mai speră să-l găsească viu după atâta timp, deși e evident că acest scenariu e imposibil. “Eu simt că fratele meu e viu. Vreau doar să continue până mi-l dau pe fratele meu în viaţă. Să nu oprească niciodată căutările”, a declarat Petru Radu Molnar pentru Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags:
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB...
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB pierde toate meciurile ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Stațiunea invadată de alge și meduze. Plajele pe care turiştii au ajuns să le...
Stațiunea invadată de alge și meduze. Plajele pe care turiştii au ajuns să le evite
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Răsturnare privind ADERAREA la SCHENGEN! Schimbări majore de PLAN
Răsturnare privind ADERAREA la SCHENGEN! Schimbări majore de PLAN
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Tichetele care se anulează în 30 de zile. Românii care trebuie să se...
Tichetele care se anulează în 30 de zile. Românii care trebuie să se grăbească
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Lovitură de grație pentru Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman. Vedeta l-a...
Lovitură de grație pentru Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman. Vedeta l-a dat în judecată