Sport

Ultimele informaţii despre Darius Olaru! Ce se întâmplă cu mijlocaşul la Farul – FCSB. Exclusiv

FANATIK a aflat ultimele informaţii despre situaţia medicală a lui Darius Olaru, după accidentarea din derby-ul cu CFR Cluj. Care sunt şansele să fie pe teren în Farul - FCSB.
18.04.2022 | 15:54
Ultimele informatii despre Darius Olaru Ce se intampla cu mijlocasul la Farul  FCSB Exclusiv
Darius Olaru a ieşit accidentat din CFR Cluj - FCSB 0-1, dar revine pentru meciul cu Farul (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Derby-ul CFR Cluj – FCSB 0-1 a fost la un pas să facă o victimă importantă în rândul jucătorilor lui Toni Petrea. Darius Olaru a fost înlocuit la pauză, după ce a fost victima unui fault extrem de dur al lui Mateo Susic, în minutul 43, în urma căruia fotbalistul campioanei României a fost eliminat. Mijlocaşul de 24 de ani a ajuns la spital, iar FANATIK a aflat ultimele informaţii despre starea de sănătate a jucătorului.

Când revine Darius Olaru la antrenamente. Situaţia jucătorului înainte de Farul – FCSB

Din informaţiile FANATIK, situaţia lui Darius Olaru este una bună, chiar dacă faultul lui Mateo Susic putea să-l scoată din joc pentru o perioadă mai lungă. După investigaţiile medicale, verdictul doctorilor a fost că jucătorul a suferit o contuzie şi nu o fractură, aşa cum s-au temut oficialii celor de la FCSB în primă fază.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Darius Olaru va face o pauză, după verdictul medicilor, dar va reveni la antrenamente miercuri, cel mai târziu joi, ceea ce este o vestă foarte bună, în condiţiile în care mijlocaşul de 24 de ani este unul dintre cei mai buni jucători ai echipei.

După revenirea la antrenamente, Darius Olaru va intra pe teren în Farul – FCSB, meci care este programat să se dispute luni, 25 aprilie, de la ora 21:00, în prima etapă din returul play-off-ului.

ADVERTISEMENT

MM Stoica şi Dan Petrescu, dialog de la distanţă pe marginea situaţiei lui Darius Olaru

În urma faultului dur la Darius Olaru, Mateo Susic a fost eliminat, ceea ce l-a făcut pe Dan Petrescu să conteste arbitrajul lui Istvan Kovacs. Antrenorul lui CFR Cluj a susţinut că jucătorul său nu trebuia să primească roşu direct la faza din minutul 43.

“Meciul a fost decis de o greșeală mare de arbitraj. Nu ai voie într-un derby să dai roșu la o fază ca aceea”, a fost reacţia lui Dan Petrescu, care a primit imediat o replică din partea lui MM Stoica.

ADVERTISEMENT

“L-aș invita pe Petrescu să meargă cu mine la spital să îl vadă pe Olaru. Ne-a asasinat cu inepțiile. Cred că ar trebui să fie consultat de un specialist și apoi să mai apară pe la conferințele de presă. Un specialist de PR, desigur”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Mateo Susic a prins primul “11” în extremis pentru CFR Cluj – FCSB 0-1

Înaintea derby-ului, FANATIK a anunţat că Dan Petrescu are de gând să meargă pe mâna lui Cristi Manea în banda dreaptă, în CFR Cluj – FCSB. Antrenorul campioanei României şi-a schimbat planurile în ultimul moment şi a decis să-l titularizeze pe Mateo Susic.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu îşi pierduse încrederea în Mateo Susic, jucător care a intrat în ultimele şase luni de contract cu CFR Cluj. Mutarea “Bursucului” a fost total neinspirată, după ce fundaşul de 31 de ani a fost eliminat înainte de pauză, iar clujenii s-au văzut obligaţi să joace în inferioritate numerică timp de o repriză.

  • 32 de meciuri a jucat Darius Olaru în actualul sezon pentru FCSB
  • 3 goluri şi 10 pase decisive are Darius Olaru în actualul sezon

  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 1,75 este cota pentru ”2 solist şi sub 5,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: