Fotbal intern

Ultimele informații despre transferul lui Omrani la FCSB! ”S-au ținut de cuvânt”

03.07.2018 | 13:27
Ultimele informatii despre transferul lui Omrani la FCSB Sau tinut de cuvant
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a dat ultimele informații despre transferul atacantului francez al formației CFR Cluj, Billel Omrani. Omul de afaceri a dezvăluit că a fost sunat de impresarul jucătorului și i-a spus că s-au ținut de cuvânt, iar fotbalistul nu a plecat în cantonament cu ardelenii.

”O să aduc un atacant sau doi. Vine Omrani. M-a sunat impresarul lui aseară, mi-a zis că ei s-au ţinut de cuvânt. Oricum, nu mai iau jucători la ghici. Omrani a spus că nu se duce să lucreze pe o semnătură falsă”, a afirmat patronul FCSB la Pro X.

ADVERTISEMENT

Ultimele informații despre transferul lui Omrani la FCSB: ”Cazul se amână”

”Decizia în cazul lui Omrani se amână pentru că este prietenie la mijloc. Pentru ce ţii jucătorul să nu se antreneze? Ei vor cere şi daune. Pentru ce trei luni la o speţă simplă?”, a mai spus Gigi Becali.

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a oferit ultimele informații despre transferul atacantului francez Billel Omrani de la CFR Cluj
Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a oferit ultimele informații despre transferul atacantului francez Billel Omrani de la CFR Cluj

Finanțatorul FCSB a menționat că dacă va avea o ofertă avantajoasă îl va vinde pe atacantul Francez Harlem Gnohere: ”Dacă are ofertă, şi pe Gnohere îl dau. Am dat doar 250.000 de euro pe el. Nemec rămâne o variantă, mai vedem”.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul brazilian al echipei FCSB, William De Amorim, a fost vândut de patronul Gigi Becali în zona arabă. Omul de afaceri nu a menționat la ce echipă va merge jucătorul, dar a dezvăluit că tranzacția a fost intermediată de noul antrenor al formației Al Shabab, Marius Șumudică.

Gigi Becali a mai anunțat, marți, că l-a vândut pe atacantul Denis Alibec pentru 1,7 milioane de euro la formația Al Shabab din Arabia Saudită, care va fi pregătită de Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT