Nicio categorie

Ultimele meciuri din grupe la Turneul Campioanelor: Williams e în semifinale, Azarenka are meci decisiv

Turneul Campioanelor de la Istanbul ne oferă astăzi ultimele 3 partide ale grupelor, iar cel mai interesant duel al zilei este cel dintre Azaranka şi Na Li, partidă care o va trimite pe una dintre...
Autor: Adrian Căpriţă | 25.10.2013 | 11:20
Ultimele meciuri din grupe la Turneul Campioanelor: Williams e în semifinale, Azarenka are meci decisiv

Turneul Campioanelor de la Istanbul ne oferă astăzi ultimele 3 partide ale grupelor, iar cel mai interesant duel al zilei este cel dintre Azaranka şi Na Li, partidă care o va trimite pe una dintre combatante în semifinale.

În grupa roşie se stie deja cîştigătoarea, Serena Williams avînd 3 victorii, toate cu 2-0. De asemenea, s-a stabilit şi ocupanta ultimului loc, Radwanska pierzînd toate cele 3 dispute. Lupta pentru locul 2 se dă între Petra Kvitova şi Angelique Kerber, ambele avînd înaintea confruntării de astăzi acelaşi scor, 1-1, victorii cu 2-0 în faţa polonezei şi înfrîngeri cu acelaşi scor în faţa lui Williams. Aşadar, cine va cîştiga partida de astăzi se va duce în semifinale de pe locul 2.

Cele două jucătoare s-au mai întîlnit de 4 ori, scorul fiind egal, 2-2. Cea mai recentă partidă dintre cele două a avut loc în urmă cu o lună, iar Kvitova s-a impus în 3 seturi. Cel mai probabil cehoaica se va impune şi astăzi, aceasta arătînd un tenis mult mai bun în partidele de la acest turneu.

Kvitova – Kerber 1 – 2,10

În grupa albă lucrurile sînt mai complicate, 3 jucătoare avînd şansa de a ajunge în semifinale. Errani a pierdut ambele partide disputate, aşa că italianca nu mai are nici o şansă. Adversara sa, Jankovici, are nevoie de o victorie în două seturi pentru a fi sigură de calificare, ajungînd la scorul 2-1 la meciuri şi 5-2 la seturi. Chiar şi dacă cîştigă în 3 seturi, aceasta se poate califica, în funcţie de rezultatul de la partida Na Li – Azarenka.

Jankovici – Errani 1 1,30

Cel mai interesant meci al zilei este cel dintre Na Li şi Victoria Azarenka, învinsa acestei partide fiind eliminată. Na Li are 2 victorii, 4-1 la seturi, iar o înfrîngere în 3 seturi tot ar califica-o, ajungînd la 5-3, iar Jankovici va merge alături de asiatică în semifinale, Azarenka avînd un scor de 4-3 în acest caz. Singura modalitate de a se califica bielorusa este să cîştige cu 2-0, ajungînd la 4-2 la seturi, iar Na Li va rămîne acasă. Aşadar, cel mai probabil vom avea un meci strîns, cu multe gameuri, în care este foarte greu să alegem o cîştigătoare, dar cel mai probabil Azarenka se va impune.

Azarenka – Na Li 1 1,80

CLASAMENTUL GRUPELOR

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!