Fotbal intern

Ultimele noutăți despre cazul Magaye Gueye! Ce se întâmplă cu atacantul lui Dinamo. Exclusiv

16.03.2021 | 20:19
Ultimele noutati despre cazul Magaye Gueye Ce se intampla cu atacantul lui Dinamo Exclusiv
ADVERTISEMENT

Magaye Gueye a fost depistat pozitiv cu cocaină la un control anti-doping la meciul de Cupa României dintre Dinamo și FCSB, câștigat de “câini” cu 1-0. Atacantul francez și-a încheiat sezonul și urmează să fie din nou audiat de ANAD. 

Atacantul lui Dinamo a avut o primă audiere vinerea trecută cu cei de la Agenția Națională Anti-Doping. Din cauza pandemiei, Magaye Gueye și membrii agenției au convenit ca această audiere s aibă loc online.

ADVERTISEMENT

Magaye Gueye, sezon încheiat! Suspendat temporar până la audierea din aprilie

Din informațiile FANATIK, Magaye Gueye rămâne suspendat temporar până la o viitoare audiere, care urmează să aibă loc la începutul lunii aprilie. Totodată, în perioada următoare urmează să vină rezultatele și pentru proba B, iar dacă aceast va fi pozitivă, atacantul riscă o pedeapsă mare.

Dinamo a anunțat deja că dacă rezultatul probei B va fi pozitiv, contractul lui Magaye Gueye va fi reziliat și se vor cere și daune din partea atacantului francez. Însă, indiferent de ceea ce se va întâmpla, sezonul lui Gueye este încheiat.

ADVERTISEMENT

“A participat la audierea online. Au stabilit de comun acord să nu mai meargă din cauza pandemiei”

Marius Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo a explicat pașii care urmează pentru Magaye Gueye spunând că după audierile din luna aprilie vor putea apărea noutăți în complicatul caz al atacantului:

“El este suspendat temporar. Până în aprilie nu va fi nicio noutate. Va mai avea o audiere în 4-6 aprilie, în perioada aceea. A participat la audierea online. Au stabilit de comun acord să nu mai meargă din cauza pandemiei. Totul a fost în regulă. Rămâne de văzut”.

ADVERTISEMENT

Magaye Gueye riscă să răspundă penal!

Problemele fotbalistului francez ar putea depăși sferele fotbalistice. El riscă să răspundă și din punct de vedere penal având în vedere că a fost depistat pozitiv cu o substanță interzisă de mare risc:

“În mod normal, Poliţia trebuie să verifice care sunt circumstanţele. Nu ştiu ce competenţă are Agenţia ANAD, dacă poate trimite o comunicare către Poliţie. Oricine este descoperit intoxicat, acesta este termenul legal, suferă nişte rigori ale legii.

ADVERTISEMENT

Tipul acesta de drog este încadrat la cele de mare risc. Cel mai probabil se aşteaptă confirmarea de la testul B, la un al doilea laborator, iar lumea este circumspectă ca să nu apară o gafă”, a explicat un avocat pentru FANATIK.

La pauza meciului dintre FCSB și Dinamo din Cupa României au fost testați anti-doping câte trei jucători de la fiecare echipă. Florin Tănase, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman de la FCSB, respectiv Diego Fabbrini, Steliano Filip și Magaye Gueye de la Dinamo. Atacantul francez a ieșit pozitiv la cocaină în urma controlului, informație oferită în exclusivitate de FANATIK.

  • 19 meciuri a bifat Gueye pentru Dinamo
  • 30 de ani are atacantul francez
ADVERTISEMENT