News

Ultimele noutăți despre starea de sănătate a lui Donald Trump. Anunțul făcut de medicii de la Casa Albă

03.10.2020 | 19:01
Ultimele noutati despre starea de sanatate a lui Donald Trump Anuntul facut de medicii de la Casa Alba
ADVERTISEMENT

Armata de medici care are grijă de Donald Trump într-un spital militar din capitala Washington a dat asigurări că președintele SUA se simte destul de bine, cu toate că este infectat cu Covid-19.

Deși au întârziat peste 40 de minute la conferința de presă menită să clarifice starea de sănătate a lui Trump, medicii au dat asigurări că președintele nu are nevoie de oxigen.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, există mulți sceptici și surse apropiate Casei Albe care susțin că starea de sănătate a lui Donald Trump este gravă, acesta fiind și motivul pentru care POTUS primește Remdesivir.

Anunțul de ultimă oră făcut despre starea de sănătate a lui Donald Trump

Medicii conduși de Sean Conely, doctorul personal a lui Trump, au dat asigurări că președintele are parte de cel mai bun tratament posibil pentru a scăpa cu bine din această încercare.

ADVERTISEMENT

„Mulțumim tuturor pentru rugăciunile adresate lui Donald Trump. Președintele se simte foarte bine în acestă dimineață. În spate se află cei care au grijă de președinte.

Am avut recomandări să-l aducem pe președinte aici pentru că avem cele mai bune condiții. Au trecut 72 de ore de la diagnosticare. Suntem foarte mulțumiți de progresele pe care le-a făcut președintele. A avut puțină febră, oboseală, aceste simptome se reduc.

ADVERTISEMENT

Remdesivir acționează puțin diferit, încercăm să maximizăm toate aspectele îngrijirii sale, să acționăm pe mai multe fronturi. Președintele acceptă orice îi propunem.

Nu pot să vă zic exact când a fost testat ultima oară, dar e testat constant. Oamenii se echipează, toți sunt echipați cu măști, mănuși, se protejează pe ei și pe președinte.

ADVERTISEMENT

Facem analize zilnice, ecografii, nu intru în detalii. Ieri și astăzi nu a fost pe oxigen”, a explicat Sean Conely.

Sunt foarte mândru de echipa medicală de aici, sunt onorat. Președintele primește medicamente pentru Covid-19, e monitorizat foarte atent pentru complicații și presciem diverse tratamente. Monitorizat funcția cardiacă, a ficatului, rinichului. Nu se află pe oxigen, se simte bine, poate să respire, se poate plimba. E într-o stare de spirit foarte bună.

Ne-a spus că simte că poate pleca din spital astăzi. A primit tratament pentru anticorpi și prima doză de Remdesivir, îi vom da 5 zile pentru asta. Planul că se simte bine e să se hidrateze, să mănânce. Ultima oară când am măsurat nivelul de oxigen era la 96%. Nu a avut nevoie defel de oxigen. Se simte foarte bine, în ziua 7-10 ne facem griji, trebuie să ne dăm seama în ce fază se află. Vom putea da alte detalii după ce vom monitorza toate aspectele mai atent. Toți indicatorii arată că nu are nevoie de oxigen.

Noi respectăm toate protocoalele, monitorizăm starea de sănătate. Nu sunt motive de îngrijorare. Nu vreau să spun exact ce temperatură a avut, dar a avut. De vineri dimineață nu a mai avut febră”, a explicat un alt doctor, direct implicat în tratarea lui Donald Trump.

Președintele SUA s-a infectat cu Covid-19, existând multe voci care cred că starea de sănătate a lui Trump este precară, mai ales că bărbatul este trecut de 70 de ani și este considerat supraponderal.

ADVERTISEMENT