Sport

Ultimele noutăți despre starea de sănătate a lui Octavian Popescu. Când revine la antrenamente starul lui FCSB. Exclusiv

FANATIK a aflat ultimele detalii despre starea de sănătate a jucătorului de la FCSB și când va reveni la antrenamentele echipei lui Edi Iordănescu.
27.09.2021 | 23:00
Ultimele noutati despre starea de sanatate a lui Octavian Popescu Cand revine la antrenamente starul lui FCSB Exclusiv
ADVERTISEMENT

„Perla” lui Gigi Becali a suferit o ruptură fibrilară în meciul cu FC U Craiova 1948 de pe data de 18 septembrie și a fost indisponibil pentru partidele cu Academica Clinceni și CS Hunedoara, așa cum site-ul nostru a anunțat în exclusivitate.

Tavi Popescu a fost înlocuit cu Iulian Cristea în minutul 65 al partidei cu ilfovenii și va lipsi și la meciul din etapa a 11-a din Casa Pariurilor Liga 1 împotriva celor de la Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Fanatik a aflat ultimele noutăți despre starea de sănătate a lui Octavian Popescu

Din informațiile FANATIK, Octavian Popescu continuă tratamentul de recuperare după ruptura fibrilară. Extrema ofensiva lui Edi Iordănescu va reveni la antrenamente în pauza competițională pentru meciurile naționalei cu Armenia și Germania.

Tot site-ul nostru a anunțat încă de pe data de 24 septembrie că Ianis Stoica este soluția lui Edi Iordănescu în lipsa lui Octavian Popescu, iar puștiul de 18 ani a fost titular la primul în Liga 1 împotriva celor de la Academica Clinceni, când a și marcat.

ADVERTISEMENT

Ianis Stoica l-a înlocuit cu brio pe Tavi Popescu și în meciul din șaisprezecimile Cupei României, când a marcat o dublă contra celor de la CS Hunedoara.

Octavian Popescu, titular incontestabil în acest început de sezon

Octavian Popescu a fost unul dintre cei mai jucători ai FCSB-ului în acest început de campionat. Mijlocașul a jucat 11 partide, dintre care nouă în campionat și a reușit să marcheze trei goluri, unul decisiv în partida cu Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT

Atacat de Florin Prunea după meciul cu Dinamo, Mihai Stoica i-a luat apărarea jucătorului, criticat pentru faptul că se află într-o scădere de formă: „Mai important decât școala sunt cei șapte ani de acasă. E un băiat timid (Octavian Popescu – n.r.), dar trebuie răbdare ca să se deschidă. Eu sunt înmărmurit când citesc că el e în cădere liberă. E titular la noi și are trei goluri”.

Prin urmare, Tavi Popescu ar putea reveni pe teren la partida de pe teren propriu din etapa a 12-a în fața celor de la CS Mioveni de pe data de 16 octombrie țo care va avea loc de la ora 18:00.

ADVERTISEMENT

Ce probleme de lot mai are Edi Iordănescu

Edi Iordănescu se confruntă în continuare cu probleme de lot, cele mai grave fiind cele ale lui Florin Tănase și Florinel Coman, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Andrei Miron și Adrian Șut au revenit și ei după accidentări și mai au încă de tras pentru a fi la parametri normali.

Pe de altă parte, fundașul stânga al FCSB-ului, Ionuț Panțîru se recuperează în continuare după operația la genunchi. Jucătorul și-a rupt cartilajul la rotulă în luna aprilie la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și va mai lipsi de pe gazon încă trei-patru luni. Tot anul viitor va reveni și Florinel Coman care s-a operat la Londra după accidentarea suferită în meciul cu CFR Cluj.

FCSB va juca următorul meci în Liga în deplasare cu Chindia Târgoviște, iar partida se va disputa pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Echipa lui Edi Iordănescu se află pe locul patru în campionat cu 18 puncte, în timp ce dâmbovițenii sunt pe nouă cu 13 puncte.

  • 3 meciuri va rata Octavian Popescu în urma accidentării
  • 3 goluri a reușit mijlocașul în 9 partide în Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru Chindia Târgoviște – FCSB: 1,70 este cota pentru „ambele echipe marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT