ADVERTISEMENT
Sporturi

Ultimele noutăți despre starea lui Michael Schumacher: „Comunică doar cu ochii”

Autor: Cosmin Crăciun | 26.09.2020 | 23:07
Ultimele noutăți despre starea lui Michael Schumacher: „Comunică doar cu ochii”
Ultimele noutăți despre starea lui Michael Schumacher: „Comunică doar cu ochii”. Sursa foto: Hepta.ro

Ultimele noutăți despre starea lui Michael Schumacher nu sunt deloc îmbucurătoare. Fosta soție a lui Flavio Briatore a dezvăluit că fostul campion din Formula 1 nu și-a revenit.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 51 de ani, fostul pilot neamț a suferit un grav accident la ski, în 2013, și este imobilizat la pat încă de atunci. Familia lui a făcut tot posibilul, în acest timp, să îl ajute să își revină.

Modelul italian Elisabetta Gregoraci, fosta soție a celui care l-a adus pe Schumacher în echipa de formula 1 Benetton a oferit noi detalii despre situația celui care a câștigat de șapte ori titlul de campion în Marele Circ.

ADVERTISEMENT

Ultimele noutăți despre starea lui Michael Schumacher: „Nu vorbește”

Deși au circulat în ultimii ani foarte multe zvonuri cu privire la starea lui Michael Schumacher, iar foarte multe dintre acestea susțineau că fostul pilot se simte mai bine și poate chiar să meargă, lucrurile nu stau deloc atât de bine.

Elisabeta Gregoraci, fosta soție a lui Flavio Briatore, a dezvăluit care este starea actuală a neamțului și unde locuiește, împreună cu soția sa.

ADVERTISEMENT

„Doar trei oameni îl pot vizita și îi știu pe toți. S-au mutat în Spania, atât Michael cât și soția lui, care a ridicat un adevărat spital în casa aia. Michael nu poate vorbi nici acum, comunică doar cu ajutorul ochilor”, a dezvăluit Elisabeta Gregoraci în cadrul Italia, citată de El Mundo Deportivo.

Modelul italian are conexiuni cu multe persoane importante din anturajul lui Michael Schumacher, fiind soția lui  Flavio Briatore din 2008 până în 2017. Briatore este managerul care l-a adus pe Schumacher la echipa de Formula 1 Benetton, alături de care marele campion din Germania a cucerit titlul în Formula 1 în 1994 și 1995.

ADVERTISEMENT

Familia Schumacher a ținut foarte mult ca subiectul stării fostului campion din Formula 1 să fie tratat cu maximă discreție și nu a lăsat niciun detaliu noi să iasă la lumină în ultimii ani. De altfel, inclusiv avocații și managerii lui Schumacher au susținut că familia nu vrea să dezvăluie nimic cu privire la starea fostului pilot.

Michael Schumacher a câștigat de șapte ori titlul în Formula 1. El s-a impus în 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 și 2004 și a fost considerat unul dintre cei mai talentați piloți care au intrat vreodată în concurs.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!