Fotbal intern

Ultimele noutăți despre transferurile de la FCSB. ”Vin și Chindriș, și Ghiță!” Care e condiția

12.06.2020 | 13:16
Ultimele noutati despre transferurile de la FCSB Vin si Chindris si Ghita Care e conditia
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a anunțat ultimele noutăți despre transferurile pe care le va face FCSB în perioada următoare.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 16,50 este cota pentru ”2 pauză / x final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Ultimele noutăți despre transferurile de la FCSB

În ultima perioadă s-a vorbit tot mai mult de interesul celor de la FCSB pentru doi fundași de mare viitor din campionatul intern. Este vorba de Andrei Chindriș de la FC Botoșani și Virgil Ghiță de la FC Viitorul.

Într-o intervenție telefonică la Pro X, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit care sunt ultimele noutăți despre cei doi jucători și care sunt condițiile ca ei să ajungă sub comanda lui Bogdan Vintilă.

ADVERTISEMENT

”Cineva mi-a zis că mai bine să-l iau pe Ghiță decât pe Chindriș, așa că m-am hotărât să-i iau pe amândoi. Am vorbit cu Gică despre Ghiță și mi-a zis că vorbim mai încolo”, a declarat Becali.

Hagi nu vrea să mai dea jucători în campionatul intern

”La Chindriș mai aștept 2-3 luni să văd și eu ce se întâmplă, cum se manifestă echipa, dacă am șanse la campionat. Dacă luăm campionatul îi iau pe amândoi, dacă nu, la revedere”, a explicat finanțaatorul.

ADVERTISEMENT

În martie, FANATIK anunţa că jucătorii echipei FC Viitorul, Radu Boboc şi Virgil Ghiţă, sunt ţintele lui Gigi Becali, informaţie confirmată de patronul FCSB după trei luni.

Însă, FANATIK a aflat că Gică Hagi pare decis să nu mai cedeze niciun jucător la echipele puternice din prima divizie. Este rodul unui plan care implică un sponsor important alături de Viitorul în sezonul viitor!

ADVERTISEMENT

Andrei Chindriş a trezit interesul mai multor grupări pentru un transfer. Prestaţiile solide şi vârsta, doar 21 de ani, l-au transformat într-o ţintă. Valeriu Iftime a anunțat că jucătorul are o ofertă din Grecia și se pare că echipa interesată de el este PAOK Salonic.

Gigi Becali și-a adus fundaș central. Cristian Tand, titular al naționalei U 18, este noul stoper pe care pariază patronul celor de la FCSB. FANATIK a aflat că Tand a ajuns în cantonamentul de la Berceni al FCSB și se pregătește deja alături de noii săi colegi. Tand a fost adus la București de la Școala Sportivă Ardealul de la Cluj.

ADVERTISEMENT
Tags: