Life

Ultimele ore din viața Simonei Săndulescu, artista care s-a sinucis în Lacul Morii: „A anulat două programări”

Mai multe detalii din viața Simonei Săndulescu ies la iveală, la câteva zile după ce artista s-a sinucis, aruncându-se în Lacul Morii din București. Ce s-a întâmplat cu câteva ore înainte?
08.08.2022 | 16:14
Ultimele ore din viata Simonei Sandulescu artista care sa sinucis in Lacul Morii A anulat doua programari
Ce s-a întâmplat în ultima zi de viață a Simonei Săndulescu, artista care s-a sinucis în Lacul Morii. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

O prietenă de-ale Simonei Săndulescu a făcut noi dezvăluiri despre ultima zi de viață a artistei care s-a sinucis în Lacul Morii. Roxana Velescu, proprietara salonului pe care cântăreața îl frecventa, a dezvăluit că, înainte de a recurge la gestul extrem, Simona a anulat două programări.

Detalii despre ultima zi din viața Simonei Săndulescu, artista care s-a sinucis aruncându-se în Lacul Morii

Roxana Velescu deține salonul pe care Simona Săndulescu, artista care s-a sinucis aruncându-se în Lacul Morii, îl frecventa de mai bine de șapte ani. Solista s-a împrietenit repede cu întreaga echipă, care i-a devenit aproape ca o familie.

ADVERTISEMENT

Confom declarațiilor făcute de aceasta, Simona Săndulescu avea, în general, o atitudine pozitivă, cu toate că a trecut și prin unele momente dificile, mai ales când vine vorba de bărbatul pentru care și-ar fi pus capăt zilelor.

„Ei s-au despărțit de ceva timp, aproximativ 9 luni- un an de zile. Chiar de ziua ei a venit la salon și, cu o altă colegă de la manichiură, a discutat despre persoana respectivă.

ADVERTISEMENT

I-a spus exact că încă îl  iubește, el a sunat-o și urmau să se întâlnească, însă el i-a dat un răspuns nu tocmai potrivit. Că o să se întâlnească, dar fără complicații. Căsătorit nu era. Au avut o relație destul de frumoasă”, a declarat prietena Simonei Săndulescu, pentru Antena Stars. 

Înainte să-și pună capăt zilelor, Simona Săndulescu a anulat de două ori programarea de la salon, însă a promis că va ajunge a doua zi.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să o numesc depresie, dar avea o perioadă în care tot se reîntorcea la trecut. În ziua în care s-a întâmplat incidentul, de două ori și-a anulat programarea la salon. Prima programare o avea la ora 12, a sunat la colegul meu, a zis că vine la 15.

După care n-a mai sosit și a spus, ‘Vin mâine, pentru că am un eveniment important important și vreau să fiu aranjată’, urmând ca mâine să nu se mai întâmple”, a adăugat Roxana, amica artistei.

ADVERTISEMENT

„A avut niște momente în ultima perioadă în care cădea pe gânduri”

După ce Simona Săndulescu a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj de adio, atât Roxana, cât și ceilalți colegi ai săi au încercat să o sune, dar a fost în zadar. Femeia a dezvăluit că artista a mai vorbit în trecut despre dorința de a-și pune capăt zilelor, dar toți au crezut că este un mod de a-i atrage atenția bărbatului iubit.

Mai mult, Simona Săndulescu ar fi apelat și la ajutorul unui terapeut, însă nu se știe pentru ce perioadă de timp. Totuși, de fiecare dată când mergea la salonul de înfrumusețare, întreținea voia bună, cânta și dansa.

Simona Săndulescu nu avea copii, iar în urmă cu câteva luni îi muriseră și animalul de companie pe care l-a avut timp de 18 ani. Păstra legătura cu fostul soț, iar tatăl său îi era mereu alături. Prietena artistei consideră că aceasta se întorcea la gândurile care o măcinau de fiecare dată când era singură.

„Nu părea un om depresiv. Era tot timpul plină de viață. Înainte cu câteva zile nu a dat niciun semn. Nu exista nici măcar un semn de întrebare să ni-l punem.

A avut niște momente în ultima perioadă în care cădea pe gânduri și era tristă, dar instant își revenea. Ea dacă era înconjurată de prieteni, era totul perfect. Probabil, când ajungea acasă, singură fiind, cădea pe gânduri”, a dezvăluit Roxana.

Totodată, prietena Simonei Săndulescu nu știe de ce aceasta a ales Lacul Morii, ea locuind în Drumul Taberei. Ora târzie, de asemenea, nu a ridicat semne de întrebare, deoarece obișnuia să stea trează până la miezul nopții. Singurele zile în care dormea devreme fiind cele în care avea concerte, filmări sau când urma să cânte la Catedrala Sfântul Iosif, duminica.

ADVERTISEMENT
Tags: