Life

Ultimele pregătiri pentru nunta Getuței Sterp! Mama Geta: „Îi dăm zestre mare”

E forfotă mare la Hațeg! Se fac ultimele pregătiri pentru nunta Getuței Sterp! Ileana a publicat imagini cu pregătirile pentru eveniment!
01.10.2022 | 22:28
Ultimele pregatiri pentru nunta Getutei Sterp Mama Geta Ii dam zestre mare
Ileana și Getuța Sterp, pregătite pentru nunta cea mare. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Pregătirile pentru nunta Getuței Sterp sunt în toi! Ileana a publicat un videoclip pe vlogul ei de pe YouTube cu ultimele detalii puse la punct de familie pentru fericitul eveniment care va avea loc duminică, pe 2 octombrie 2022.

Nebunie mare în familia Sterp: toată lumea s-a mobilizat pentru nunta Getuței

Toată familia lucrează cot la cot pentru ca Geta să aibă cea mai frumoasă amintire a vieții sale.

ADVERTISEMENT

Curtea casei familiei Sterp a fost decorată cu flori pentru ziua cea mare. Ileana le-a arătat internauților ce a muncit fiecare pentru mireasă, filmând-o la un moment dat pe mama Geta călcând fețele de masă. Șefa familiei a și izbucnit în lacrimi, la un moment dat.

Fugitiv, în vlogul Ilenei se poate zări și rochia de mireasă pe care sora fraților Iancu și Culiță Sterp o va purta la biserică.

ADVERTISEMENT

Ileana a mărturisit că și-a găsit cu greu rochie pentru nunta surorii sale. Și-a comandat vreo trei rochii, întrucât i-au plăcut foarte multe modele.

Mama Geta: „Îi dăm zestre mare”

Mama Geta n-a vrut să dea foarte mult din casă, dar cu siguranță darul ei o va emoționa pe Getuța. „Îi dăm zestre mare. Mărităm fata. Atâta zestre îi dăm!”, a spus mama Getuței în vlogul Ilenei Sterp.

ADVERTISEMENT

„Fata și-a cumpărat rochia de mireasă, am vorbit aici undeva să facem prăjituri, va face și Denisa a lui Iancu prăjituri că face prăjituri foarte bune cu mama ei. Noi nu o să avem timp să facem prăjituri.

Acum sperăm să fie alai mare de nuntă că suntem în sate învecinate. O să vină mirele după mireasă cu nănași cu tot, o să ia mireasa, o să o ducă în sat la mire să se cunune la primărie”, a declarat de curând mama Geta pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

„Apoi o să coboare la noi în sat să se cunune la biserică și de aici avem masa la vreo 30 de kilometri. O să fie numai o muzică și o nuntă pe toată valea aici la noi”, a completat mama Ilenei Sterp.

 

ADVERTISEMENT