ADVERTISEMENT
Fotbal international

Ultimele vești despre Diego Maradona. Ce se întâmplă cu argentinianul după operația suferită

Autor: Gabriela Gheorghe | 14.11.2020 | 11:45
Ultimele vești despre Diego Maradona. Ce se întâmplă cu argentinianul după operația suferită
Ultimele vești despre Maradona. Ce se întâmplă cu argentinianul după operația suferită

Diego Armando Maradona (60 de ani) se află în recuperare după operația pe creier suferită, într-un domeniu aflat în partea de nord a localității Buenos Aires. 

ADVERTISEMENT

Argentinianul este în Tigre, la 30 de km nord de Buenos Aires, într-o locuință situată destul de aproape de locul unde stă fiica sa Geanina.

După operația reușită pentru un hematom subdural și după cele 10 zile petrecute la spital, fostul fotbalist a fost externat de doctorul său Leopoldo Luque  miercuri după-amiază și a ajuns la noua sa locuință. El a petrecut noaptea în grija specialiștilor, dar și împreună cu oameni dragi.

Maradona se recuperează după operație

Argentinianul își va continua recuperarea după simptomele de sevraj generate de consumul de alcool, dar și de pastilele pe care le-a luat în exces pentru a nu mai fi anxios și pentru a se putea odihni. El a acceptat să stea în acea casă pentru că se află aproape de terenul de antrenament al formației Gimnasia La Plata, scriu jurnaliștii de la infobae.com.

ADVERTISEMENT

Responsibilitatea pentru externare și pentru medicamentele care va trebui să le ia au fost stabilite între Luque și familia lui Maradona. Toți au hotărât ca cel mai bine pentru antrenor este să locuiască în acea casă. Fostul fotbalist se află de joi în Barrio San Andres, din complexul Villanueva, unde va continua să se recupereze după operație. El va fi tot timpul păzit, dar și monitorizat, măcar până nu se va mai afla în sevraj.

Este posibil ca argentinianul să se ducă într-o vacanță în Cuba după ce își va reveni, el a fost invitat acolo de Toni Castro, fiul lui Fidel.

Nu se știe dacă Maradona va mai antrena

Mulți sunt cei care își pun întrebarea dacă argentinianul va mai fi capabil să antreneze. El nu va reveni la echipa sa în acest an. . Conducerea formației va fi cea care va lua o hotărâre.

ADVERTISEMENT

Probabil argentinianul a ajuns la spital pe 2 noiembrie  pentru că suferea de anemie și deshidratare, în orașul La Plata, aflat la 60 de km de Buenos Aires, unde este tehnician la echipa locală.

Analizele făcute au arătat prezența unui hematom subdural (cheag de sânge format la nivelul suprafeței creierului). Din această cauză a ajuns la o clinică privată situată în Buenos Aires, unde a suferit o operație.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!