Fotbal international

Ultimele vești despre Gabi Tamaș! UPDATE. Fundașul rămâne în arest la domiciliu. Cât a costat cauțiunea. FOTO

01.04.2019 | 14:55
Ultimele vesti despre Gabi Tamas UPDATE Fundasul ramane in arest la domiciliu Cat a costat cautiunea FOTO

Jurnaliștii din Israel au oferit ultimele vești despre Gabi Tamaș, toate acestea după ce internaționalul român și-a petrecut ultimele zile în spatele gratiilor. Sport5.co.il a discutat cu avocații fundașului lui Hapoel Haifa, iar aceștia au adus noi informații despre starea în care se află fundașul român.


UPDATE, 1 aprilie, ora 14.55. Gabi Tamaș va fi eliberat din arestul poliției în cursul zilei de luni, 1 aprilie. Fotbalistul va rămâne în arest la domiciliu, dar nu are voie să plece din Israel. Tribunalul Regional din Lod a respins cererea procurorilor, chiar dacă aceștia au venit cu probe conform cărora internaționalul român a mai fost prins băut la volan pe 19 aprilie 2018.

Șase persoane din anturajul lui Hapoel Haifa îl vor supraveghea pe Gabi Tamaș în fiecare zi, iar fiecare dintre aceștia au depus câte 25.000 de șecheli pentru cauțiune, iar Tamaș a depus 30.000. În total s-au plătit 180.000 de șecheli (n.r. 44.180 de euro). Permisul acestuia va rămâne suspendat, iar pașaportul rămâne la poliție, anunță sport5.co.il.


UPDATE, 1 aprilie, ora 14.30. Conform sport5.co.il, Gabi Tamaș este acuzat  că a condus băut pentru a doua oară. Procuratură susține că internaționalul român mai are un cap de acuzare pentru o faptă din trecut. Fundașul român este susținut la tribunal de Eden Ben Basat, un fost coechipier de la Hapoel Haifa.

Eden Ben Basat, fostul coechipier al lui Gabi Tamaș de la Hapoel Haifa, la tribunal

UPDATE, 1 aprilie, ora 11.00. Azi, la ora 19.00, va avea loc o nouă audiere a lui Gabi Tamaș. Avocații vor face un apel pentru ca fundașul să fie eliberat.

Momentul în care Gabi Tamaș a ajuns la tribunal

UPDATE, ora 19.00. Decizie incredibilă! Deși se părea că totul se îndreaptă către un verdict favorabil pentru Tamaș, procurorii au decis că fundașul român reprezintă un PERICOL și va rămâne închis până luni, la ora 19:00. Gazeta Sporturilor a scris că avocații lui Tamaș au încercat să obțină eliberarea acestuia, dar nu au avut sorți de izbândă.  Eu vreau să merg acasă!”, a spus Tamaș în sala de judecată, dar nu i-a înduplecat pe judecători care au decis ca românul să petreacă a șaptea seară în arest.


UPDATE, ora 16.45. S-a terminat audierea. Fundașul a părăsit sala, iar în jurul orei 16:00 ar putea fi anunțată decizia judecătorilor


UPDATE, ora 13.45. Gabi Tamaș a ajuns la tribunal însoțit de 6 gardieni. Fundașul lui Hapoel Haifa nu a fost încătușat și părea liniștit. Înainte ca internaționalul român să ajungă în fața judecătorului, Ioana Tamaș a ajuns în sala Tribunalului, acolo unde au intrat mai mulți suporteri ai grupării din Israel, anunță site-ul citat mai sus.


Ultimele vești despre Gabi Tamaș

Sursa citată mai sus anunță că Gabi Tamaș se va prezenta în cursul zilei de azi în fața judecătorului, după ce în seara de marți spre miercuri a fost reținut pentru că a condus sub influența alcoolului cu 205 km/h pe o autostradă unde viteza era de numai 90 km/h.

Gabi Tamaș este reprezentat de avocații Tomer Nagola și Eitan Stoller, după ce Hapoel Haifa a decis să renunțe la primul avocat care nu a reușit să îl scape pe fundaș din arest. “El va fi eliberat astăzi și apoi o să luptăm pentru a arăta că este nevinovat”, au spus avocații internaționalului român, conform sursei citate mai sus.

Gabi Tamaș în momentul în care a ajuns la tribunal

Fanii lui Hapoel Haifa merg să îl susțină pe Gabi Tamaș

Mai mult, Gabi Tamaș nu o să fie lăsat singur în fața judecătorului care va decide ce se va întâmpla cu el. La tribunal se va prezenta și soția fotbalistului român, Ioana Tamaș, dar și o mare parte din fanii lui Hapoel Haifa pentru a-l susține pe fundașul grupării din Israel.

Asta nu e tot! Deși are o clauză prin care i se reziliază înțelegerea cu echipa din Israel dacă are probleme cu alcoolul, oficialii lui Hapoel Haifa au decis să aibă răbdare până când Gabi Tamaș o să fie eliberat pentru ca fundașul în vârstă de 35 de ani să le explice ce s-a întâmplat în seara în care a fost reținut.

Tags: