Fotbal intern

Ultimele vești despre starea de sănătate a fratelui lui Mirel Rădoi! Anunțul medicilor

19.02.2019 | 18:16
Ultimele vesti despre starea de sanatate a fratelui lui Mirel Radoi Anuntul medicilor
ADVERTISEMENT

Medicii de la spitalul județean din Timișoara unde este internat fratele lui Mirel Rădoi, Mihai Nicușor, au oferit ultimele vești despre starea de sănătate a acestuia. Fratele selecționerul echipei naționale de tineret a României s-a aruncat de la etajul 4 al blocului unde locuia în Drobeta Turnu Severin alături de familia lui.

În urmă cu opt zile, Mihai Nicușor Rădoi s-a aruncat de la etajul 4, iar FANATIK a aflat că fratele fostului internațional român a încercat să se sinucidă, după ce a pierdut apartamentul familie la o partidă de poker. Un împătimit al jocurilor de noroc, tânărul de 37 de ani a fost amenințat cu divorțul de soție după ultima gafă comisă. De altfel, aceasta a luat copilul și a părăsit locuința.

ADVERTISEMENT
În acest bloc locuieşte Mihai Nicuşor Rădoi în Drobeta-Turnu Severin
În acest bloc locuieşte Mihai Nicuşor Rădoi în Drobeta-Turnu Severin

Ultimele vești despre starea de sănătate a fratelui lui Mirel Rădoi

Ultimele vești oferite de medicii spitalului județean din Timișoara sunt îmbucurătoare, starea de sănătate a fratelui lui Mirel Rădoi fiind stabilă în acest moment. Conform sport.ro, Mihai Nicușor Rădoi este conștient după operația suferită și se află în afara oricărui pericol.

Însă, greul pentru fratele selecționerului reprezentativei de tineret a României abia urmează să înceapă. El are de făcut o recuperare de lungă durată, după ce a suferit peste 100 de fracturi în tot corpul, în special în zona feței.

ADVERTISEMENT

Mihai Nicușor Rădoi este un cunoscut împătimit al jocurilor de noroc, el pierzând de-alungul timpului aproximativ 200.000 de euro, bani primiți de la Mirel Rădoi. Fratele selecţionerului U21 a fost arestat în mai multe rânduri în străinătate, iar în 2014 a fost condamnat în România la 1 an şi 6 luni de închisoare pentru trafic de ţigări.

Tags: