ADVERTISEMENT
Life

Ultimele zile de Marte retrograd în Berbec. Ce lasă în urmă planeta războiului pentru fiecare zodie

Autor: Dan Suta | 04.11.2020 | 12:20
Ultimele zile de Marte retrograd în Berbec. Ce lasă în urmă planeta războiului pentru fiecare zodie

Suntem în ultimele 10 zile de Marte retrograd în zodia Berbec, iar urmările vor fi unele destul de puternice. Vă prezentăm în rândurile de mai jos cu ce rămâne fiecare zodie după acest fenomen care a bulversat serios întreaga planetă.

ADVERTISEMENT

Pe 14 noiembrie scăpăm, așadar, de Marte retrograd în Berbec, iar asta se traduce printr-o perioadă de stabilitate emoțională în special pentru zodiile de foc.

Despre ceilalți nativi nu se poate spune doar de bine, căci pentru unii greul abia din 14 noiembrie va începe.

ADVERTISEMENT

Marte retrograd în Berbec – fenomenul de care scăpăm pe 14 noiembrie

Marte este considerat Zeul Războiului, iar atunci când planeta cu același nume este în fază retrogradă mai ales într-o zodie de foc aduce de obicei evenimente neprevăzute, destul de dure, iar pe unele le-am trăit recent la scară planetară.

Zodiile de foc (Săgetător, Berbec și Leu) vor avea parte de mai multă liniște începând cu data de 14 noiembrie. Pentru ei este foarte important ca lucrurile să se rezolve în tihnă, fără prea mult zgomot, cu excepția Leilor care fac în general spectacol din orice.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) trebuie să regândească în întregime planul lor financiar. Au de făcut o serie de investiții noi și trebuie să se concentreze asupra anumitor restanțe financiare.

Peștii și Racii, probleme în dragoste

Zodiile de apă (Rac, Scorpion și Pești) sunt destul de bulversate de anumite evenimente de familie. Află secrete despre anumite persoane la care țineau foarte mult și sunt expuse unor situații destul de controversate.

ADVERTISEMENT

Peștii și Racii sunt la limita răbdării pe plan sentimental. Marte retrograd le-a adus în față adevărata lor situație amoroasă, căci mulți din acești nativi au trăit până acum într-o minciună.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) pun foarte mare preț pe ținerea aproape a persoanelor dragi și vor comunica din ce în ce mai bine. Devin mult mai aplecați asupra problemelor celorlalți, iar acest lucru este unul îmbucurător mai ales în cazul Capricornilor, cunoscuți pentru firea lor rece și aparent nepăsătoare.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!