Life

Ultimele zile de Mercur retrograd până la toamnă. Ce trebuie să știe fiecare zodie

08.07.2020 | 17:35
Ultimele zile de Mercur retrograd pana la toamna Ce trebuie sa stie fiecare zodie
Planeta Mercur iese din retrograd pe 12 iulie. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Până pe 12 iulie 2020, Mercur este retrograd în zodia Rac, moment din care își va continua mersul direct în același semn zodiacal.

Perioada 18 iunie – 12 iulie s-a anunțat una extrem de importantă mai ales pentru zodiile de apă și de aer, iar efectele mișcării retrograde vor fi resimțite abia după data de 12 iulie.

ADVERTISEMENT

Ultimele zile de Mercur retrograd: ce trebuie să știe fiecare zodie

Berbec: Perioada în care poți face schimbări pentru binele tău se apropie de final. Până pe 12 iulie poți să îți asumi niște riscuri. După această dată va fi prea târziu.

Taur: Gândește-te serios care sunt oamenii de care ai nevoie cu adevărat în viața ta. E timpul să pui piciorul în prag și să te implici mai mult în relațiile cu cei dragi.

ADVERTISEMENT

Multe lecții de viață pentru zodii

Gemeni: Nu mai merge să îi duci cu zăhărelul pe cei din jur, așa că ar fi indicat să te gândești foarte bine cum vei continua după ce Mercur va ieși din faza retrogradă. Ești pregătit să înfrunți dușurile reci ale destinului?

Rac: Trebuie să continui să fii încrezător în forțele tale. Nimic nu poate fi abandonat în timpul luptei.

ADVERTISEMENT

Leu: Unele planuri pot fi date peste cap în perioada următoare. Tot ce trebuie să faci este să nu te mai pripești. Mercur retrograd te-a pus în fața unor situații grele pentru a ști să acționezi cu mai multă responsabilitate.

Fecioară: Marile schimbări nu au început, așa cum sperai. Trebuie să tșii că Mercur retrograd a făcut foarte bine pentru că nu ți-a lăsat mână liberă în totalitate. Ai răbdare și vei vedea că a meritat așteptarea.

ADVERTISEMENT

Balanță: Familia continuă să fie pe primul loc. Nu o ignora!

Scorpion: Nu te mai arunca în problemele celorlalți. Nu mai face pe împăciuitorul pentru că tot tu pierzi în cele din urmă.

Săgetător: Ai nevoie de o perioadă de relaxare. Mercur a venit și ți-a bulversat un pic existența, însă tot răul va fi spre bine.

Capricorn: Dă tot ce ai mai bun și nu te mai ascunde după cireș. Asumă-ți greșelile.

Vărsător: Nu căuta iubirea în locuri unde vei găsi doar ură. După 12 iulie va trebuie să renunți la ideea de a avea o relație serioasă anul ăsta, dacă până acum nu a fost cu noroc.

Pești: Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Ăsta e proverbul care îți va rămâne întipărit multă vreme după ieșirea lui Mercur din fază retrogradă.

Mercur va reveni în faza retrogradă pe 14 octombrie, în zodia Scorpion.

ADVERTISEMENT
Tags: