Sport

Ultimul antrenor al Rapidului, care a învins-o pe FCSB, a rememorat partida magnifică din 2015: „Zece minute n-am putut să plecăm la vestiare!”. Exclusiv

Cristi Pustai, ultimul antrenor al Rapidului, care a învins-o pe FCSB, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre marea confruntare, care va avea loc diseară, pe Arena Națională.
15.08.2021 | 18:51
Ultimul antrenor al Rapidului care a invinso pe FCSB a rememorat partida magnifica din 2015 Zece minute nam putut sa plecam la vestiare Exclusiv
Ultimul antrenor al Rapidului, care a învins-o pe FCSB, a rememorat partida magnifică din 2015: „Zece minute n-am putut să plecăm la vestiare!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Partida Rapid – FCSB se va juca astăzi, 15 august, de la ora 21:30, pe Arena Națională.

Ultimul derby dintre FCSB și Rapid datează din 22 februarie 2015. Meciul, care a avut loc pe vechea arenă din Ghencea, a fost câștigat de giuleșteni in extremis cu scorul de 1-0, prin golul lui Marcel Gecov. La partida respectivă, pe banca giuleștenilor, s-a aflat Cristi Pustai, care fusese instalat cu o lună înainte să obțină acea victorie nesperată în fața echipei lui Gigi Becali.

Cristi Pustai a rememorat victoria Rapidului contra FCSB-ului din 2015

Cristi Pustai a rememorat momentele trăite, în 2015, când Rapid a reușit să o învingă pe FCSB. Acesta susține că, după fluierul final, jucătorii Rapidului au rămas încă zece minute pe teren, pentru a sărbători alături de fani.

ADVERTISEMENT

Deși recunoaște că FCSB are jucători de calitate mai bună decât cei ai Rapidului, Cristi Pustai se așteaptă la un meci echilibrat diseară.

„Îl văd ca fiind un meci echilibrat, pentru că este un derby adevărat. Sper să fie și în tribună la fel. La derby, nu poți să spui că există un favorit.

ADVERTISEMENT

Rapid, într-adevăr, are un început bun, FCSB-ul are jucători, luați individual, de calitate mai bună decât ai Rapidului. Dar nu cred că asta va conta.

Va fi un meci disputat, sper să fie spectaculos, precum atmosfera din tribună. Din câte am auzit, s-au vândut multe bilete, așa că aștept să vedem și noi spectacol, pentru că n-am mai văzut de mult spectatori în tribune. Sunt, până la urmă, două echipe cu galerii frumoase și sper să facă un spectacol frumos.

ADVERTISEMENT

A fost un meci fantastic (n.r. FCSB – Rapid, din 22 februarie 2015), n-am putut să plecăm din fața galeriei… zece minute n-am putut să plecăm la vestiare, a fost superb. E foarte important, cine a trecut pe la Rapid știe despre ce vorbesc. Le țin pumnii și sper să fie bine”, a declarat Cristi Pustai, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Întrebat dacă, pentru el, FCSB reprezintă Steaua, Cristi Pustai a răspuns: „Asta e o polemică… sunt atâția oameni îndreptățiți să spună, care au jucat la echipa Steaua, la FCSB. În opinia mea, este o chestie de continuitate. Acuma, că nu se înțeleg pe acte, chiar nu știu, mă depășește”.

ADVERTISEMENT

„Cristi este un jucător emblematic!”

În plus, fostul antrenor din Giulești a declarat faptul că Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, este jucătorul care păstrează viu spiritul alb-vișiniu.

„Văd că, deși au trecut șase ani, tot el a rămas căpitan. La meciul acela, erau încă Pancone, Nico, dar Cristi este un jucător emblematic. Până în momentul ăsta, s-a dovedit că el încă păstrează spiritul Rapidului viu”, a mai spus Cristi Pustai.

Cristi Săpunaru este singurul jucător care a evoluat în derby-ul din 2015 și care se va afla pe teren și în meciul de diseară.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT