Ultimul atac al lui Burleanu: „Are minciuna în ADN”. Ce spune Lupescu!

FOTO BOMBĂ
Eduard Popa   
in Stiri sportive
12/04/2018, 23:38
Ultimul atac al lui Burleanu: „Are minciuna în ADN”. Ce spune Lupescu! GALERIE FOTO

UPDATE, ora 23:30 / Ionuţ Lupescu i-a răspuns lui Răzvan Burleanu, după ce preşedintele FRF l-a acuzat că a minţit atunci când a declarat că şi-a dat demisia de la UEFA pentru a candida la alegeri. “Oameni buni, asta este procedura în Elveţia. Nu puteam să-mi pun demisia pe masă şi să plec, pentru că trebuie să predau o grămadă de lucruri. Ca să nu implic în campanie UEFA, HR-ul (n.r. departamentul de resurse umane) a introdus un concediu fără plată, iar după alegeri trebuie să mă duc câteva zile să predau toate lucrurile”, a declarat Ionuţ Lupescu pentru o televiziune de sport.


Preşedintele FRF a venit într-o emisiune televizată cu un document oficial pe care scrie că Lupescu nu a părăsit postul de director tehnic de la UEFA: „Scrie pe document „Concediu fără plată”. Domnul Lupescu are minciuna în ADN”. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO. 

Burleanu susţine că fostul internaţional şi-a minţit toţi apropiaţii:  „Ionuţ Lupescu minte că şi-a dat demisia la UEFA. A minţit toţi telespectatorii, pe toţi prietenii săi şi pe toţi susţinătorii săi că şi-ar fi dat demisia. Iar dovada o am aici! Domnul Ionuţ Lupescu nu şi-a dat demisia de la UEFA. El şi-a suspendat contractul în toată această perioadă de timp.”

Burleanu: „Prunea, antemergătorul lui Lupescu”

Liderul de la Casa Fotbalului susţine că Florin Prunea este în continuare alături de Lupescu: „Minte, la fel ca atunci când spune că nu a făcut profit, la fel cum minte că Florin Prunea nu este implicat în campania sa. Orice membru vă poate confirma acest lucru. Florin Prunea este antemergătorul lui Lupescu în teritoriu”, a mai tunat preşedintele FRF, într- o emisiune televizată. 

Alegerile pentru preşedinţia FRF au loc pe 18 aprilie, iar lupta se dă între Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan. 

Ştirea MOMENTULUI

Andrei Vochin analizează pentru FANATIK.RO meciul zilei din Champions League, Liverpool-PSG 3-2: “La ce cantina mănâncă cei de la masa bogaților?”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×