Ultimul atac al lui Burleanu: „Are minciuna în ADN”. Ce spune Lupescu!

Eduard Popa   
in Stiri sportive
12/04/2018, 23:38
FOTO BOMBĂ
Ultimul atac al lui Burleanu: „Are minciuna în ADN”. Ce spune Lupescu! GALERIE FOTO

UPDATE, ora 23:30 / Ionuţ Lupescu i-a răspuns lui Răzvan Burleanu, după ce preşedintele FRF l-a acuzat că a minţit atunci când a declarat că şi-a dat demisia de la UEFA pentru a candida la alegeri. “Oameni buni, asta este procedura în Elveţia. Nu puteam să-mi pun demisia pe masă şi să plec, pentru că trebuie să predau o grămadă de lucruri. Ca să nu implic în campanie UEFA, HR-ul (n.r. departamentul de resurse umane) a introdus un concediu fără plată, iar după alegeri trebuie să mă duc câteva zile să predau toate lucrurile”, a declarat Ionuţ Lupescu pentru o televiziune de sport.


Preşedintele FRF a venit într-o emisiune televizată cu un document oficial pe care scrie că Lupescu nu a părăsit postul de director tehnic de la UEFA: „Scrie pe document „Concediu fără plată”. Domnul Lupescu are minciuna în ADN”. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO. 

Burleanu susţine că fostul internaţional şi-a minţit toţi apropiaţii:  „Ionuţ Lupescu minte că şi-a dat demisia la UEFA. A minţit toţi telespectatorii, pe toţi prietenii săi şi pe toţi susţinătorii săi că şi-ar fi dat demisia. Iar dovada o am aici! Domnul Ionuţ Lupescu nu şi-a dat demisia de la UEFA. El şi-a suspendat contractul în toată această perioadă de timp.”

Burleanu: „Prunea, antemergătorul lui Lupescu”

Liderul de la Casa Fotbalului susţine că Florin Prunea este în continuare alături de Lupescu: „Minte, la fel ca atunci când spune că nu a făcut profit, la fel cum minte că Florin Prunea nu este implicat în campania sa. Orice membru vă poate confirma acest lucru. Florin Prunea este antemergătorul lui Lupescu în teritoriu”, a mai tunat preşedintele FRF, într- o emisiune televizată. 

Alegerile pentru preşedinţia FRF au loc pe 18 aprilie, iar lupta se dă între Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.