Life

Ultimul concert al lui Nosfe! Artistul a avut nevoie de o pauză: ”La un moment dat s-a dat jos de pe scenă că îi este rău”

Celebrul trapper Nosfe s-a dat jos de pe scenă pentru câteva momente la ultimul său concert, cel din seara morții, pentru că s-a simțit rău.
17.10.2022 | 13:06
Ultimul concert al lui Nosfe Artistul a avut nevoie de o pauza La un moment dat sa dat jos de pe scena ca ii este rau
Ultimul concert al lui Nosfe! Artistul a avut nevoie de o pauză. Sursa foto: instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați trapperi din România, membru al trupei Ș.A.T.R.A. Benz alături de Killa Fonic, Keed și Super Ed a murit în noaptea de sâmbătă, 15 octombrie, în locuința lui din Balotești.

Nosfe, câteva momente de pauză în noaptea concertului pentru că nu s-a simțit bine

Artistul a colaborat de-a lungul anilor cu foarte mulți artiști printre care Ruby, Theo Rose, Randi și a lăsat în urma lui un repertoriu demn de aprecierea fanilor care îi urmăreau activitatea îndeaproape.

ADVERTISEMENT

Pentru FANATIK, în exclusivitate, unul din membrii trupei Ș.A.T.R.A. Benz care a fost cu Nosfe pe scenă în seara concertului, face primele declarații despre cum a decurs ultimul eveniment la care trapperul a urcat pe scenă. Conform celor spuse de artist, care a preferat să își mențină anonimatul, Nosfe s-a comportat perfect ca întotdeauna de când au ajuns în locație, dar și pe scenă.

Nu a dat niciun semn că ar avea ceva. Absolut niciun semn. Absolut nimic. A fost perfect ca întotdeauna”, a povestit unul dintre băieții din trupa Ș.A.T.R.A. Benz.

ADVERTISEMENT

”La un moment dat s-a dat jos de pe scenă că îi este rău”

Pe parcursul prestației de pe scenă, celebrul trapper a coborât de pe scenă, conform colegului de trupă, pentru că i s-a făcut rău, dar nimic grav care să prevestească tragedia care urma. După câteva momente Nosfe a revenit să își continue concertul la fel de proaspăt și fresh. Întrebat de FANATIK dacă este adevărat ce se scrie, că ar fi vorba de infarct, colegul lui Nosfe ne spune că semnele indică acest lucru, dar nu se poate pronunța până la confirmarea medicală.

Toate semnele indică spre chestia asta. Adică el la un moment dat s-a dat jos de pe scenă că îi este rău. Și-a revenit total. A plecat acasă perfect. Om întreg. Proaspăt, fresh, totul în regulă. Nu avea absolut nimic. După care acasă s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a mai explicat sursa citată.

ADVERTISEMENT

”A spus că simte ceva în piept”

În clipa când i s-a făcut rău pe scenă, potrivit celor care au fost prezenți, Nosfe ar fi precizat că simte ceva în piept, dar nu părea nimic grav. Cei apropiați s-au gândit că ar fi vorba de o sperietură, de un atac de panică.

A spus că simte ceva în piept. Nu știu exact, cred că ceva de genul ăsta a zis. Eu nu știu, informația asta mi-au zis-o oamenii. Și este informația cu care am rămas eu. Există posibilitatea să se fi speriat, să nu fi fost… nu știm”, a mai punctat unul din membrii trupei Ș.A.T.R.A. Benz care a fost cu Nosfe pe scenă în seara concertului

ADVERTISEMENT

Niciun semn nu a prevestit moartea lui Nosfe: ”Dacă era ceva în neregulă cu el ne dădeam seama”

Toată trupa Ș.A.T.R.A. Benz este șocată de la trecerea în neființă a colegului, prietenului și camaradului lor. În ultima noapte când au concertat împreună niciunul dintre ei nu a simțit că ceva este în neregulă cu Nosfe. Colegul lui ne spune că poate stresul, gândurile și munca îl apăsau, dar nicio secundă nu a crezut că ar fi ceva care se va dovedi fatal. Orele multe de muncă și puținele de somn, consideră el, ar fi dus la epuizarea celebrului trapper, dar nu și-a închipuit că acelea vor fi ultimele orele petrecute împreună.

Nu, ca întotdeauna a fost totul perfect. Toată lumea fresh, toată lumea on. Toți profi cum suntem de fiecare dată. Nu a fost absolut nimic. Pe un om îl simți. Noi lucrăm împreună de atâta timp și ne simțim și ne știm. Dacă era ceva în neregulă cu el ne dădeam seama. Dar în afară de toate pe care le avem pe noi cu stresul și cu munca pe care o facem noi, care este extraordinar de stresantă și de solicitantă, nu a fost.

Ce cred eu că s-a întâmplat, este efectiv epuizare. Făcea foarte multe. Omul stătea în studio până dimineața. Cred că dormea câteva ore pe noapte. Muncea într-una, într-una. Statul departe unde stă el, drumuri toată ziua. Copil, nevastă, familie, stres, obligații… ”, a mai adăugat colegul de trupă.

Vestea fulgerătoare i-a șocat pe toți membrii de la Ș.A.T.R.A. Benz

Postările artiștilor, omagiul adus pe scenă de Horia Brenciu pentru cel care a fost Nosfe în viața tuturor, i-a impresionat pe cei din trupa Ș.A.T.R.A. Benz. Deși le este greu și lor, trebuie să fie puternici și să fie cu capul sus așa cum trapperul i-a învățat.

Încercăm să fim în regulă. Așa trebuie să fim. Trebuie să fim puternici, nu avem ce să facem. Plus că, în ce mă privește, Nosfe a plecat doar din plan fizic. El este o legendă și legendele nu mor niciodată. Sunt mișcat (n.r. de postările artiștilor), nu mă așteptam.

Era genul de om care insufla pozitivitate și era foarte motivat. Indiferent de cât de greu îi era în momentul acela, el era cu capul sus. Eu am rămas cu o vorbă de la Nosfe: `Să-i dăm înainte, că înainte era mai bine` (n.r. râde). Tot timpul înainte”, a mai spus prietenul lui Nosfe.

Cum se simte văduva lui Nosfe: ”Nici nu știi ce să îi zici într-o situație de genul ăsta”

Întrebat și despre soția lui Nosfe, cum se simte și cum o pot ajuta ei, cei din trupă, sursa citată ne-a declarat că nici nu știi ce să spui și cum să ajuți în astfel de situații. Toți speră ca totul să fie un vis, care să se termine repede și când se trezesc Nosfe să fie acolo, trup și suflet cu ei.

Da, ne-am văzut cu Madi în noapte cu pricina. Nu am ce să zic. Nici nu știi ce să îi zici într-o situație de genul ăsta. Nimeni nu conștientizează ce se întâmplă. Niciunul din noi. Mi se pare că este un vis prost. Mi se pare că nu se întâmplă, că nu e real”, a încheiat cel care i-a fost coleg de trupă, dar și prieten lui Nosfe.

ADVERTISEMENT